Kendte

Emma Watsons nye kæreste

Af Line Sølvhøj Jensen 16. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I lørdags kyssede Emma Watson sin måske nye kæreste på en festival. Men hvem er Emma Watsons nye kæreste, som i øvrigt hedder Will Adamowicz?

Emma Watson har i øjeblikket travlt med optagelserne til sin kommende film "The Bling Ring", som har premiere i 2012. Men i lørdags var der lige tid til, at hun kunne slappe af fra optagelserne og være sammen med sin måske nye kæreste!

Læs også: Få Emma Watsons stil.

På en musikfestival i Californien kyssede Emma Watson helt offentligt en fyr, som hedder Will Adamowicz, og det så ud som om, at det var mere end bare en lille flirt. Parret stod længe sammen og holdt om hinanden og kyssede, mens de lyttede til musikken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Emma Watson afvist af taxa.

Will Adamowicz er ikke kendt i forvejen, og ham og Emma Watson skulle efter sigende have mødt hinanden på Oxford University.

Læs også: Emma Watson vil ikke være tynd.

Selv om der var mange pressefotografer og andre kendisser, som blandt andet Vanessa Hudgens, Rihanna og Katy Perry, til festivalen, så var Emma Watson altså ikke bange for at vise sin kærlighed frem, og vi synes, de virker som et rigtig sødt par.

Will Adamowicz, Emma Watson, kæreste, kysser, festival

MestLæste