Kendte

Emma Watson skræmmer fyrene væk

Af Julie Rosendahl 3. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med Emma Watson om fyre, teenageproblemer og det at være kendt.

Hermione er blevet voksen - sådan næsten da. Men hun er heldigvis stadig frisk på at snakke om fyre, teenageproblemer og det med at være sådan en, folk siger hej til på gaden…

Er du stadig glad for at spille hende?
- Jeg elsker det virkelig! Jeg kunne ikke bede om en bedre rolle at spille. Selv når jeg er 100 år, vil jeg stadig være meget stolt over at have været en del af »Harry Potter«-filmene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilke roller drømmer du om - ud over Hermione?
- Nu, hvor jeg har spillet den storsnudede, bestemte og lidt forfinede Hermione Grager, kunne jeg godt tænke mig at spille en amerikansk highschool pige - noget helt anderledes.

[faktaBox]Hvordan har du det med din medspillere, Daniel og Rupert?
- De er mere end bare venner, de er nærmest blevet en slags brødre. Jeg kan grine og snakke om alt med dem ude nogle tabuer. Jeg holder virkelig meget af dem.

Er der nogensinde romantiske følelser mellem jer?
- Altså, da vi var lidt yngre, var der lidt af den slags mellem os. Vi var alle sammen helt vilde med hinanden i en periode. Men nej, ikke længere.

Hvordan er det at være så kendt og at blive genkendt på gaden?
- Folk har en mærkelig følelse af, at de kender mig personligt, fordi de har set min udvikling fra barn til voksen på film. De fleste er virkelig søde, men nogle stirrer, som om man er en eller anden zoologisk udstilling og ikke en rigtig person med rigtige følelser.

Gennemgår du de samme udfordringer og oplevelser som andre teenagere?
- Man er forsigtig med ikke at gøre det i fuld offentlighed. Man prøver sin første cigaret eller drink i trygt selskab med sine nærmeste venner - eller man kan være dum og vælge at gøre det midt i en natklub i London.

Er det nemmere at score, fordi du er stjerne?
- Folk siger hele tiden til mig »Årh, det må være så nemt for dig - alt det med dating og drenge. De står vel nærmest i kø for dig.« Men det er ikke nemt, det er det virkelig ikke. Jeg går ud fra, at fyre enten bliver lidt skræmt af mig og derfor beskytter sig selv, eller også vil de bare tage pis på mig.

Ønsker du nogensinde, at du kunne trykke på en knap, og så var du ikke kendt mere?
- Nogle dage ville jeg ønske, mit liv var enklere, men resten af tiden føler jeg mig som den heldigste pige i verden. Og når alt kommer til alt, hvem har så et normalt liv?

Hvad er det bedste ved at være en kendt stjerne?
- Jeg får lov til at opleve så mange ting, som jeg ikke kunne have oplevet ellers. Jeg har mødt og arbejdet sammen med nogle af de bedste engelske skuespilleren, og jeg har været i alle mulige forskellige lande over hele verden. Man kan vel sige, at jeg har fået lov til at opfylde min drøm, som er at kunne kalde mig selv for skuespiller. Jeg har lært, at du bare skal tro på dig selv og gå efter det!

MestLæste