Emma Watson
Kendte

Emma Watson mobbet af stor avis

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 26. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Emma Watson har fået nogle grimme og nedgørende kommentarer efter en vigtig tale om kvinders rettigheder.

Emma Watson er ikke kun en dygtig skuespiller og et stilikon i Hollywood, for hun har også vist, at hun er en kvinde med en masse holdninger, der ikke er bange for at deltage i samfundsdebatten og tale på vegne af piger og kvinder fra hele verden.

Læs også: Emma Watson: De truede med at vise nøgenbilleder af mig

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det gjorde hun igen for nylig, da hun var i New York for at holde tale for De Forenede Nationer. I sin glimrende tale satte hun fokus på kvinders sikkerhed på universiteterne og understregede, at det var en ret og ikke et privilegium, at kvinder skulle føle sig sikre på deres uddannelsesinstitution. Det var en stærk tale om en vigtig problemstilling, men der var stadig nogen, der ikke kunne lade være med at omtale Watsons tale på nedsættende vis.

Journalisten Rod Liddle fra The Sun skrev nemlig en smagløs notits, hvor han hånede Emma Watson. Liddle lægger ud med at nægte at bruge hendes rigtig navn:

- Hermione Granger har holdt tale for De Forende Nationer. Nej, det er ikke en joke.

Læs også: Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

Liddle fortsætter med at nedgøre Watson og sagens vigtighed:

- I stedet for at tale of reglerne i quidditch eller hvordan man forvandler nogen til en frø, kedede hun alle lytterne ihjel med sit klynkende, venstreorienterede, politisk korrekte lort.

Heldigvis er det de færreste, der deler Liddles nedværdigende holdning, og Emma Watson kan i den grad være stolt af sin fantastiske tale.

Læs hele den grimme notits fra The Sun her:

Se, hvordan nogle af stjernerne tackler hate i galleriet:

Sådantacklerstjernernehate

- Stop med at hate på mig alle sammen. Jeg er min egen, og jeg kan gøre, hvad det passer mig. Please stop med at være så onde. Tror I, jeg nyder at læse kommentarer om, hvor grim jeg er, og at jeg prøver at være en anden, når jeg egentlig bare prøver at være mig selv?
- Tro mig, det er hårdt. Jeg har haft øjeblikke, hvor de er nået til mig, men jeg nægter at lade dem vinde!
- Kære hatere, I behøver ikke kunne lide mig, for jeg elsker jer. Alle er lige, alle har en sjæl, og alle har ret til at blive elsket.
- I er ikke i en position til at dømme mig. Gud har sat alle personerne i mit liv med vilje, og bare fordi de er afroamerikanske, gør det dem ikke til dårlig indflydelse. Det er folk, jeg elsker, og vi vil alle gøre verden til et bedre sted.
Taylor har skrevet en hel sang om, hvordan hun tackler hatere! Hun vil til hver en tid ”Shake It Off”.
Sam har indrømmet, at når hate påvirker ham, ringer han altid hjem til sin mor. - Hun ved altid, hvad hun skal sige.
Perrie holder sig bestemt ikke tilbage, når hun snakker om hatere. - Med tiden lærer man at ignorere alle de dumme kommentarer. Seriøst, dem der sviner dig til på internettet, gør det for få det bedre med dem selv.
- Jeg lytter ikke til dem. Jeg fortsætter bare med at gøre min ting, og det har bragt mig hertil, hvor jeg er i dag.
- Til dem der spørger, hvorfor jeg har blokeret folk: Jeg kan ikke stå inde for mobning og chikane. Uanset om det er mod mig eller andre. Det er livet for kort til! Lad os være søde mod hinanden i stedet for.
- Folk skal ikke blande sig i, hvad andre gør. Gør noget ud af at bekæmpe mobning i skolen i stedet for.

Læs mere om