Kendte

Emma Chamberlain er i Danmark: Se hvor hun hænger ud

Signe Frederikke Pedersen 12. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Den 21-årige amerikanske internetpersonlighed Emma Chamberlain har besøgt flere kendte spots i København, mens hun er her under Copenhagen Fashion Week.

Emma Chamberlain er en af verdens mest succesfulde influencere og youtubere, med næsten 16 millioner følgere på Instagram.

Og lige i øjeblikket er den cool amerikanske internetstjerne Emma Chamberlain at finde i vores eget lille land, da hun naturligvis ikke vil misse den københavnske modeuge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det har du måske allerede spottet på hendes Insta, hvor hun har postet et række billeder fra København.

Den internationale influencer er blandt andet i Danmark under modeugen, fordi hun netop har startet samarbejde med det danske mærke Ganni.

Chamberlain, der både har succes med sit eget kaffebrand, og som gennem de seneste år har været fast ambassadør for luksusmodehuset Louis Vuitton, har blandt andet fået sig en af de smarte københavnske avokadomadder på Atelier September i Gothersgade, ligesom hun også har kigget på både malerier af den danske kunstner Michael Kvium og den smukke danske sommerhimmel over hustagene.

Og som sand kaffeelsker har hun selvfølgelig også chillet med en iskaffe - den nød hun i Ny Adelgade, hvor hun poser foran Palæ Bar.

Se hendes dump her:

Vi krydser fingre for en København-vlog!

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste