Kendte

Eleanor støtter Sophia efter Liam-interview

Af Marie Søndergaard 9. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Eleanor er virkelig sur! Er det sådan her en god veninde skal være?

Der er rigtig mange, der gerne vil vide, hvordan Sophia Smith har det, efter det er kommet frem, at ekskæresten Liam Payne nu har fundet sammen med Cheryl Fernandez-Versini, og derfor har journalister fulgt hende i hælene i håb om et interview. Journalisten Joshua Fox fra Now magazine var den første, der kunne skrive en artikel, hvor han havde snakket med Sophia, hvor hun fortalte, at hun synes, det hele er vildt underligt, men at hun har det okay.

Læs også: Liam knust efter brud med Sophia

Der er bare lige det, at da Joshua og Sophia mødtes på en restaurant, var Louis Tomlinsons ekskæreste, Eleanor Calder, der også, for hun er nemlig blevet rigtig gode veninder med Sophia, og hun sviner nu journalisten for at opdigte Sophias citater.

- Wow, jeg ved godt, du skriver for et nederen magasin nu, men jeg er chokeret og pinligt berørt på dine vegne over, at du har fundet på det der, skriver Eleanor på Joshuas Instagram og fortsætter:

- Vi ved begge to, at det ikke passer, og hun fortjener ikke, at du spreder løgne om hende eller hendes situation. Det er ærgerligt, for du plejede at være cool ...

Læs også: Liams triste breakup-reaktion

Sophia har endnu ikke kommenteret interviewet, men journalisten har selv været ude og forsvare sig og sige, at han kendte Eleanor i forvejen, mødte pigerne på en restaurant og snakkede med Sophia om hele situationen.

Hvad tror I, der er op og ned i den her historie?

Se Liams forvandling herunder!

megeterdersketmedLiamPayne

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste