Kendte

Ekskæresterne Miley Cyrus og Nick Jonas har ikke kontakt

Af Marie Søndergaard 30. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvorfor det tidligere par ikke længere taler sammen!

De var sammen i flere omgange, da de var yngre, men nu har Miley Cyrus og Nick Jonas ikke længere kontakt. Og betyder det så, at de er uvenner, at de har såret hinanden eller noget i den stil? Nej, slet ikke. Faktisk er Nick Jonas vildt stolt af Miley, fordi hun har opnået så meget siden Disney-tiden, og der er en helt logisk grund til, at de ikke længere snakker sammen.

Læs også: Mileys og Nicks forfærdelige første kys

- Jeg har ikke noget forhold til hende nu, men det er ikke fordi, der er ondt blod mellem os – vi kommer bare i forskellige kredse. Det føles lidt som at se dit crush fra high school klare sig virkelig godt – men bare i et kæmpe omfang, fortæller Nick Jonas til Entertainment Weekly.

Læs også: Selena Gomez forklarer trekantsdrama med Miley

Det er dejligt at høre, at ekskæresterne ikke er uvenner. Måske begynder de faktisk at snakke sammen igen en dag?

Herunder kan du læse seks tegn på, din eks vil have dig tilbage!

6tegndineksvilhavedigtilbage

Lige meget hvilken platform, der er tale om – Snapchat, SMS, Instagram, Messenger, Twitter – så kontakter din ekskæreste dig hele tiden. Nogle gange er det måske bare små sjove kommentarer og andre gange spørgsmål, som han gerne vil have dig til at svare på.

Får du lige pludselig flere snapchats, eller sender han dig musikvideoer? Og kunne nogle af sangteksterne godt handle om jeres forhold eller breakup? Hvis din ekskæreste flirter og opfører sig som dengang, han prøvede at score dig, før I blev kærester, så kan det godt være et tegn på, han ikke har lagt alle følelserne på hylden.

Det er ikke unormalt, at man får lyst til at gøre lidt ekstra ud af sig selv, når man bliver single. Men oplever du, at din ekskæreste ser hammergodt ud og tager meget af det tøj på, som du har sagt, at han ser godt ud i, så er det måske fordi, han håber på, du igen vil få øjnene op for ham.

Et andet tegn er, hvis din ekskæreste skriver og spørger, hvad du laver og gerne vil vide, hvilke veninde du hænger ud med, eller om du kommer til den fest, som han også skal med til. 

Hvis jeres fælles venner fortæller dig, at din ekskæreste stadig snakker om dig – altså på en positiv måde – så kan det godt være et tegn på, at han ikke rigtig kan få dig ud af hovedet og inderst inde drømmer om, at det en dag bliver jer to igen. 

Hvis din ekskæreste foreslår, at I skal ses og snakke om tingene, så er der altså ret stor sandsynlighed for, at han gerne vil vinde dit hjerte tilbage. Så er det bare op til dig at afgøre, om du også gerne vil have ham tilbage. Hvis du gerne vil være hans kæreste igen, så skal du bare springe ud i det! Hvis du derimod ikke har lyst til det, så kan du læse, hvordan du afviser ham på en respektfuld måde lige her.

MegetMere