liam payne
Kendte

Ej! Simon Cowell sviner Liam Payne

Af Marie Søndergaard 28. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi havde aldrig troet, at 1D-mentoren kunne finde på at sige sådan noget om en af drengene, men nu er det alligevel sket for Liam Payne.

Simon Cowell har haft en stor betydning for, at drengene fra One Direction er blevet så store, for han satte dem sammen som gruppe i ”X Factor”, var deres mentor gennem hele programmet, og efterfølgende skrev One Direction kontrakt med Simons pladeselskab. Og han har det stadig rigtig godt med medlemmerne i bandet – i hvert fald lige indtil nu.

Læs også: Søster til Liam Payne gør os ret nervøse

Det kunne nemlig godt tyde på, at Simon er en smule fornærmet over, at Liam Payne nu har skrevet kontrakt med Capitol Records, der er en konkurrent til Simons pladeselskab. Han har i hvert fald rost de tre andre drenge fra 1D og sagt mellem linjerne, at Liam er illoyal.

- Jeg snakker med alle drengene i øjeblikket. Det dejlige ved de drenge – eller ikke dem alle, men de fleste – er, at de er vildt loyale. Det kan man ikke altid forvente. Niall, Harry og Louis er fantastiske, sagde Simon til J-14.

Læs også: Sådan lugter Niall Horan

Yikes! Det er da noget af en stikpille til Liam, som må være den i bandet, som, Simon mener, ikke er loyal, og så siger han også kun, at det er de tre andre, der er fantastiske. Simon har desuden sagt, at han blev meget overrasket over, at Liam skrev kontrakt med Capitol Records, men at det er, hvad der sker. Vi håber altså, at Liam og Simon bliver gode venner igen!

Herunder kan du se, hvor meget der er sket med Liam gennem årene!

megeterdersketmedLiamPayne

MestLæste