Kendte

Efter skovbrand: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har mistet alt

Af Nanna Skousbøll 14. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus og Liam Hemsworth er helt knuste efter deres fælles hjem er brændt ned.

Sangerinden Miley Cyrus og hendes forlovede Liam Hemsworth, kendt fra ”The Hunger Games”, har mistet deres fælles hjem efter en af de skovbrande, der lige nu hærger i Californien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Liam har delt et billede af deres tidligere hjem på Instagram. Han skriver, at det har været nogle hårde dage for parret, og at der desværre ikke er noget at redde efter branden.

Parrets hus lå i Malibu, en forstad til Los Angeles, og i hans Instagram-post viser Liam sin taknemmelighed for brandmændene i byen. Han skriver blandt andet, at han er megaglad for at se, hvor stærkt deres lokalsamfund er, og at det er vigtigt, at de står sammen lige nu.

Læs også: Liam Hemsworth taler ud om Miley Cyrus

Miley har også kommenteret på situationen på Twitter. Hun føler sig heldig, fordi Liam og deres fælles dyr nåede ud af huset i tide. Men hun skriver også, at hun er klar over, at ikke alle beboerne i området har været lige så heldige som dem.

Siden midt november er der nemlig brudt skovbrande ud forskellige steder i delstaten og der skulle være omkring 50 mennesker, som har mistet deres liv i brandene.

Læs også: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har slået op

MestLæste