Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Efter hadefulde beskeder: Hailey sender en særlig tak til Selena

Af Mariah Leitisstein 27. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: TV-desk
Fans' konspirationer om dramaet mellem Selena Gomez og Hailey Bieber har nået en højde, som de nu begge har sat ind over for.

Der har længe været en kamp i gang mellem Selena Gomez og Hailey Bieber – det mener i hvert fald de to stjerners fans.

På sociale medier som TikTok deles nemlig den ene video efter den anden, hvor der konspireres om, at sangeren og modellen vedholdende sender stikpiller til hinanden.

Fredag blev det så for meget for den 30-årige Selena, der valgte at sende en helt klar besked til sine mere end 401 mio. Instagram-følgere.

På sin Instagram-story bad hun fans om at lade Hailey Bieber være. Ifølge Gomez var det Hailey Bieber selv, der havde bedt om hendes hjælp.

"Hailey Bieber har rakt ud til mig og fortalt, at hun har modtaget dødstrusler og meget hadefuld negativitet. Det er ikke, hvad jeg står for," skrev Selena Gomez og fortsatte:

"Jeg har altid advokeret for venlighed, og jeg vil virkelig gerne have, at alt det her stopper."

Få timer senere fik det den 26-årige Hailey Bieber til at reagere.

"Jeg vil gerne takke Selena for at sige noget, da hun og jeg de seneste par uger har diskuteret, hvordan vi kan komme videre fra det her narrativ mellem hende og jeg," skrev Hailey Bieber i en story på Instagram og fortsatte:

"De sidste par uger har været meget hårde for alle parter, og millioner af mennesker ser så meget had angående det her, hvilket er ekstremt skadeligt."

"Mens sociale medier er en utrolig måde at forbinde og bygge fællesskab på, så skaber øjeblikke som det her kun ekstrem splittelse i stedet for at bringe mennesker sammen."

Hailey Bieber
Foto: Danny Moloshok/Reuters/Ritzau Scanpix

Hailey Bieber, der blev gift med popstjernen Justin Bieber i 2018, tilføjede desuden, at mange ting hurtigt kan tages ud af kontekst, og at det ofte er muligt er skabe en mening ud af ingenting.

Hailey Biebers opslag på Instagram. Foto: Instagram

I oktober sidste år forsøgte de to kvinder også at squashe beef'en ved at blive fotograferet sammen, men det lykkes ikke dengang at overbevise nogle af fanbaserne om, at der var god stemning.

Tiden må vise, om det lykkes denne gang.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste