Kendte

Ed Sheeran forsvinder i et år

Af Stine Kærsgaard 14. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What! Her er grunden til, at vi ikke vil se noget til den dygtige sanger det næste lange stykke tid.

Ed Sheerans karriere har virkelig taget fart de sidste par år, og der er ingen tvivl om, at han har haft rigtig travlt både med at skrive musik og turnere rundt omkring i verden. Derfor har han nu valgt at tage en beslutning, som vil ændre hans liv totalt – i hvert fald det næste år!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ed Sheeran deler megasjovt fanbrev

På Instagram fortalte den 24-årig sanger nemlig, at han vil kvitte alle sociale medier og sin telefon for det næste år. Sådan her lød hans ord:

- Jeg tager mig selv i at se verden igennem en skærm og ikke mine øjne. Jeg tager en pause fra min telefon, e-mails og alle sociale medier for et stykke tid.

Ed gør det dog samtidig klart, at han har nydt den travle tid, da han skriver at de sidste fem år har været fantastiske. Men nu ser han muligheden for at rejse ud i verden, se det hele og være opmærksom på sine omgivelser. Derfor kommer vi nok heller ikke til at se ham optræde i et langt stykke tid. Ed slutter af med at sige, at alle hans fans har noget at se frem til:

- Til mine fans – det tredje album er på vej, og det er det bedste, jeg har lavet ind til videre. Vi ses til næste efterår, og tak fordi I er fantastiske.

Læs også: Ed Sheeran var for grim til at sælge plader

Wow, vild udmelding! Vi synes dog det er fedt, at Ed lytter til sig selv og gør præcis det, som er bedst for ham lige nu.

Held og lykke til sangeren fra os!

Se Ed Sheerans forskellige looks igennem tiden...

SeEdSheeranslooksigennemtiden

SeEdSheeranslooksigennemtiden

Læs mere om

MestLæste