Dua Lipa
Kendte

Dua Lipa var i København i weekenden, og vi drømmer om at spise på alle hendes favoritrestauranter

Af Christoffer Mygind Juul 28. november 2023
Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
Se listen over Dua Lipas favoritrestauranter i København. Der er blandt andet en københavnerfavorit på listen, der et besøg værd for både deres kaffe og bananbrød.

Fra "Succession"-skuespilleren Jeremy Strong til "Emily in Paris"-stjernen Lily Collins, så synes listen af internationale stjerner, der kaster deres kærlighed på København, kun at vokse.

Og særligt én ting er fællesnævner for dem, der falder for byen – nemlig madscenen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Særligt popstjernen Dua Lipa er kendt fan af den københavnske madscene, efter hun i forbindelse med sin optræden på Roskilde Festival i 2022 delte sin personlige top fem over restauranter i København.

Nu har stjernen, der er aktuel med hitsinglen "Houdini", endnu en gang lagt vejen forbi hovedstaden på en weekendferie, hvor hun på sin Instagram har delt ud af nogle af sine bedste madoplevelser i København.

Mens nogle af dem er velkendte gengangere fra stjernens seneste liste fra 2022, hvor restauranter som Gorilla og No. 33 også var på, er der alligevel kommet lidt flere til denne gang.

For udover favoritterne Sanchez og spisestedet Atelier September, der er særligt kendt for deres virale avocadomad og netop har udvidet med en ny café i Nordhavn, har Dua Lipa også været forbi vinbaren Pompette og burgerbaren Poulette på Nørrebro, der er kendt for deres anmelderroste kyllingeburger. En burger, der kun er blevet endnu mere eftertragtet, efter at den dukkede op i et afsnit af serien "The Bear".

Se hele listen over Dua Lipas favoritter herunder:

  • Sonny
  • Pompette
  • Poulette
  • Barr
  • Atelier September
  • Sanchez

Listen spænder altså vidt og bredt på trods af de få steder. Fra morgenmad eller frokost på københavnerfavoritten Sonny, som du både finder i Indre By og på Frederiksberg, til gourmetmiddag på Barr, der holder til i Nomas originale lokaler på Christianshavn.

Der er altså god inspiration at hente fra stjernens favoritter, hvis sulten melder sig og du ikke ved, hvad du skal gå efter i København.

Artiklen blev første gang udgivet på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.