Dove Cameron
Kendte

Disney-stjerne: Jeg troede ikke, jeg ville overleve min Disney-serie

Af Sisse Tvegaard Andersen 14. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan godt være virkelig hårdt at spille med i en af de populære Disney Channel-serier. Det ved Dove Cameron alt om.

Dove Cameron var kun 16 år, da hun fik rollen som tvillingerne Liv og Maddie i Disney Channel-serien ”Liv And Maddie”, og livet som skuespiller med ikke bare en, men TO hovedroller var virkelig hårdt for hende.

Læs også: Chok! Disney-stjerner afbryder forlovelse

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et nyt interview fortæller Dove Cameron, at hun faktisk var tæt på at få stress af den pressede hverdag med optagelser hele dagen.

- Der var en lang periode, hvor jeg virkelig kæmpede med at have energi nok til den arbejdsmængde, at indspille alting to gange, optage i weekenderne og stadig nå at sove og have et socialt liv. Der var helt sikkert et tidspunkt, hvor jeg sagde til min mor: ”Jeg tror ikke, jeg kan klare det. Jeg tror virkelig ikke, jeg overlever det her.

Læs også: 3 ting, der er forbudt i Disney-film

I interviewet fortæller hun også, at hun nærmest fik et panikanfald den første gang, hun blev genkendt på gaden i Los Angeles.

- Jeg er ikke god til at tage imod komplimenter, så jeg flippede helt ud. Men jeg har vænnet mig lidt til det hen ad vejen.

Heldigvis lærte Dove at tackle både berømthed og arbejdspres, og hun siger selv, at det hårde arbejde har gjort hende meget stærkere og mere professionel.

I galleriet kan du se stjernerne fra Disney Channel og Nickelodeon før og nu:

SeDisneystjernerneførognu

Læs mere om