Niall Horan om Liam Paynes baby
Kendte

Det siger Niall Horan om Liams baby

Af Louise Haack 27. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der INGEN tvivl om, at Liam snart skal være far. Se her, hvad Niall Horan siger om vennens kommende barn.

Indtil nu er der ingen, der har bekræftet, at Liam Paynes kæreste Cheryl rent faktisk er gravid, selv om hun på nogle billeder fra november ser tydeligt gravid ud. Men i et nyt interview udtaler Niall Horan sig om parrets kommende barn, så nu er der ingen tvivl. One Direction-baby nummer to er på vej!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Niall Horan har udgivet sin første sang

Forleden var Niall Horan til launch-fest hos en ny frisørsalon i London, og her blev han spurgt til Liam Payne og Cheryls barn. Og selv om parret ikke selv har bekræftet graviditeten endnu, så svarede Niall Horan på spørgsmålet.

Læs også: Se Niall Horan kæmpe hus her

- Liam har ikke sagt, at han er nervøs, men det er jeg sikker på, at han er. Jeg tror slet ikke, han kan vente. Det er jo en meget spændende ting i hans liv, sagde Niall Horan og fortsatte:

- Han (Liam) er fantastisk, og hun (Cheryl) er skøn, så det bliver et dejligt barn, sagde Niall Horan om sin vens kommende baby.

Tilbage i november fangede fotografer parret sammen, da de var til koncert, og her kunne man for første gang se, at Cheryls mave bulede en lille smule ud, fordi hun havde en stram, grøn kjole på. Der er dog ingen, der ved, hvornår One Direction-baby nummer to kommer til verden, men der kan altså ikke være længe til!

Niall Horan afslørede også en ny hårstil ved launch-festen. Han har droppet de afblegede lokker, som han ellers har haft som medlem af One Direction. I stedet har han nu sin naturlige brune hårfarve! Se hans udvikling gennem tiden her:

NiallHoranssuperhotteudvikling