Kendte

Derfor ser Kristen Stewart sur ud

Af Line Sølvhøj Jensen 6. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kristen Stewart er blevet beskyldt for at se alt for sur, og derfor tror mange ikke, at hun er glad for sin karriere.

Kristen Stewart hader, når folk siger, at hun ser sur ud og er ligeglad med sin karriere. For "Twilight"-stjernen siger selv, at hvis der er noget, hun går op i og elsker, så er det hendes job!

Kristen Stewart fortæller, at hun altid er glad for at komme ud og møde sine fans. Men hun synes også, at det kan blive lidt for overvældende, når folk skriger efter hende på gaden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg hader, når nogen siger, at jeg er utaknemmelig og ligeglad med mit job, for ingen elsker det mere, end jeg gør. Folk siger hele tiden, at jeg er uforskammet, og ser sur ud, men det gør jeg altså kun fordi, folk råber og skriger efter mig. Nogen gange er jeg næsten ved at græde, fortæller Kristen Stewart i et interview og forklarer, at det er en fysisk reaktion på det pres, der er på hende.

Kristen Stewart har også tidligere fortalt, at hun synes, det er svært at håndtere fans, der er alt for ivrige. Hun er selvfølgelig taknemmelig for, at hun er blevet så kendt, men hun synes, det er svært, at det ikke er altid, hun kan være alene.

Vil ikke snakke om Robert Pattinson
Der har gået rygter om, at Kristen Stewart og Robert Pattinson er kærester, men Kristen Stewart vil ikke snakke om deres forhold til pressen.

- Folk siger altid, at jeg bare skal fortælle, hvem jeg dater, for så stoppere de med at spørge mere. Men de spørger jo, fordi de vil have detaljer, og jeg vil aldrig nedgøre mit forhold ved at dele det med alle, fortæller Kristen Stewart.

MestLæste