Kendte

Derfor må Kesha ikke få sine fans’ tænder

Af Thomas Flindt 23. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sangerinden Kesha har bedt sine fans om at sende deres tænder til hende på behandlingscentret, men dem må hun ikke få – læs her hvorfor!

I starten af året blev Kesha indlagt på Timberline Knolls rehabiliteringscenter i Chicago for at modtage behandling mod en spiseforstyrrelse.

Læs også: Derfor blev Kesha syg

Imens har hun kontakt til sine fans gennem en ven, som skriver på hendes twitter, og i går kom Kesha med en mærkelig forespørgsel:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hej venner, det er K's ven igen. Hun har det godt og har brug for flere af jeres tænder til at lave kunst med på behandlingscenteret. Hun savner jer ?

Tjek galleriet: Se Keshas mærkelige smykker

Den superseje sangerinde har i noget tid brugt rigtige tænder til at lave sine egne bh'er, bandanaer og smykker, men på Timberline Knolls må hun ikke modtage andre menneskers tænder.

- Vi kan ikke modtage dele af mennesker. Der er altid en risiko for, at de kan være bio-farligt materiale, lyder det fra en talsmand på klinikken.

Læs også: Kesha står frem som biseksuel

Keshas fans må derimod gerne sende falske tænder til hende, hvis de har lyst. Hmm, det er altså lidt skørt at lave smykker ud af mennesketænder, men også lidt skørt at folk sender deres tænder til hende …

Kunne I finde på at sende jeres tænder til jeres idol?

MestLæste