Kendte

Derfor kunne Lady Gaga ikke optræde i Indonesien

Af Thomas Flindt 18. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lady Gaga har mødt så meget modstand i Asien, at hun blev nød til at aflyse en koncert.

Der er ikke noget at sige til, at Lady Gaga får nogle fjender her og der. Hendes mærkelige kostumer og outfits har flere gange fornærmet forskellige folkegrupper, og det kom for nyligt til at koste for hendes indonesiske fans.

Læs også: Lady Gaga vil lave et hår af levende kakerlakker

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lady Gagas liv kom i fare, da hun modtog dødstrusler fra indonesiske ekstremister, der var i mod hendes frække tøj og danserutiner. Gruppen af ekstremister, der kalder sig selv for Islamisk Forsvars Front, kaldte Lady Gaga for "djævlens budbringer", og de frygtede, at hendes optræden ville vildlede de indonesiske teenagere. Lady Gaga var knust!

Sjov video: Lady Gaga som havfrue

Det er som sagt ikke første gang, at Lady Gagas "Born This Way"-tour har skabt problemer. I sidste måned fik hun de thailandske myndigheder på nakken, efter at hun havde brugt det thailandske flag under et nummer.

Lady Gaga sad under nummeret på en motorcykel med det thailandske flag på - kun iført en lille bikini og en traditionel thai-hat. Hendes opførsel blev anklaget for at have "skadet det thailandske folks følelser". Kan I forstå, hvorfor man reagerer sådan på Lady Gagas koncerter i Asien, eller er det total uretfærdigt?

Har du set Lady Gaga uden makeup? Se billedet her.

LadyGaga

Lala

MestLæste