Kendte

Derfor kan Burhan G ikke lide kæledyr

Af Thomas Flindt 5. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superlækre Burhan G er ikke så vild med kæledyr og flyveture – læs her hvorfor!

Vi er sikre på, at vi ikke er de eneste, der drømmer om at få fingrene i hotte Burhan G. Den lækre sanger har hele pakken, eller det vil sige næsten - han er nemlig ikke vild med kæledyr.

- Jeg kan ikke lide kæledyr, for jeg bryder mig ikke om dyrehår og overraskelser. Når jeg sidder hos en kammerat, og pludselig - vups - hopper katten op på skødet. Det er sgu for mærkeligt. Jeg har heller aldrig haft akvariefisk. Man ved aldrig, hvad sådan nogle fisk kan finde på, fortæller Burhan G i et interview med Euroman.

Læs også: Burhan Gs søde hemmelighed

Akvariefisk er ikke et dyr, du skal være bange for, Burhan. Til gengæld kan vi godt forstå, at du kan være lidt bange for at flyve.

- Hvis jeg er træt og stresset, kan jeg godt få flyskræk. Det kan komme pludseligt. Jeg er kontrolfreak og kan få den idé, at hvis jeg bare holder øjnene åbne, sker der ikke noget, siger han.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Pinligt - skreg Burhan G i hovedet

Flyveture er dog ikke det eneste, som Burhan G frygter, når han er stresset. Han har en meget større frygt.

- Når jeg er rigtig stresset, frygter jeg, at jeg pludselig mister alt, hvad jeg har opnået. Det er min største frygt, og det er blevet min tvangstanke. Det kan ske, hvis jeg lige kommer hjem fra en fed koncert og egentlig har optur, så kommer det hele pludselig væltende … Frygten for at miste stemmen, frygten for nedturen og for at gå glip af alt det, jeg endnu drømmer om, fortæller han i interviewet med Euroman.

Læs også: Burhan Gs nøgenvideo hitter

Hvad frygter I mest?

MestLæste