Kendte

Derfor flopper Lady Gagas album

Af Marie Søndergaard 10. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke gået så godt for Lady Gagas album ”Artpop”, som hun havde håbet! Læs her, hvem hun giver skylden.

Vi er mange, der havde glædet os til Lady Gagas album "Artpop", der udkom i november! Men desværre har albummet ikke solgt så godt, som Lady Gaga selv havde håbet og regnet med. I søndags forsøgte hun at forklare hvorfor på fansiden littlemonsters.com.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan hylder Lady Gaga Michael Jackson

- De har forrådt mig, spildt min tid og helbred og har forladt mig alene til at klare problemerne, skrev Lady Gaga om de folk, hun har arbejdet sammen med de seneste år.

- Millioner af dollars er ikke nok for dem. De vil have milliarder. Og så vil de have billioner. Dem, der var ligeglade med "Artpop"s succes, er nu væk… Jeg havde aldrig troet, at efter alle de år med hårdt arbejde, ville dem, jeg kaldte venner og partnere, være så ligeglade i en tid, hvor jeg har allermest brug for dem.

Test dig selv: Hvilken Lady Gaga-sang er du?

Lady Gaga fyrede sin manager få dage før, "Artpop" udkom, så allerede på det tidspunkt var der problemer. Blandt andet føler hun ikke, at hun har fået den nødvendige tid til at være kreativ. Slet ikke til sine videoer, og det er derfor, musikvideoen til "Do What You Want" feat. R. Kelly er blevet forsinket.

Læs også: Lady Gaga nøgen i ny kunstvideo

- Den er forsinket, for ligesom "Applause"-videoen fik jeg kun en uge til at føre den ud i livet. Det var forfærdeligt… alle mine succesfulde videoer blev planlagt over længere tid, hvor jeg var udhvilet, og min kreativitet fik plads, skrev Lady Gaga på littlemonsters.com.

Hvad synes du om Lady Gagas album "Artpop"?

LadyGagasvildesteoutfits

MestLæste