Kendte

Derfor dater Miley Cyrus ikke Justin Bieber

Af Thomas Flindt 14. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus har god grund til ikke at date Justin Bieber – læs her, hvorfor!

Flere medier har de sidste par uger været i hælene på Justin Bieber og Miley Cyrus for at finde beviser på, at stjernerne er mere end bare venner. Men de kommer til at lede længe, for der kommer aldrig til at ske noget mellem Miley Cyrus og Justin Bieber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Han er venner med Selena, og hun (Miley, red.) har kendt hende, siden hun var et barn, og hun ville aldrig bryde venindereglen ved at være sammen med Justin, fortæller en kilde til Hollywood Life.

Læs også: Har Liam Hemsworth været Miley Cyrus utro?

I weekenden blev Miley Cyrus og Justin Bieber set sammen på natklubben Beacher's Madhouse i Los Angeles, og ifølge TMZ lagde Bieber vildt meget an på Miley, men "We Can't Stop"-sangerinden skulle bare have moret sig over Justins scoringsforsøg.

- Folk siger en masse dumme ting om Miley, men hun er virkelig en sød pige med et godt hjerte, siger kilden.

Læs også: Miley Cyrus svarer igen på Bieber-rygter

TMZ mener samtidig, at Justin Bieber og Miley Cyrus forlod Beacher's Madhouse sammen og kørte hjem til Mileys hus, hvor Biebers leopardmalede bil skulle have holdt til næste morgen. Andre medier tror ikke på den historie, fordi der ikke er beviser.

- Forresten så er hun stadig sammen med Liam! Han bor med hende. Hun vil aldrig være sammen med Justin i sit hus, det ville være klamt, siger kilden til sidst.

Læs også: Justin Bieber på date i Disneyland?

Miley Cyrus ringede også til Hot 99.5FM efter byturen med Justin Bieber og bekræftede, at hun stadig er forlovet med Liam Hemsworth, så Miley og Justins forhold er nok kun venskabeligt.

Tror I, at Justin har prøvet at score Miley Cyrus? Hvad synes I om, at Miley holder sig fra Bieber for Selena Gomez' skyld? Og hvor er Liam Hemsworth egentlig?

HvorerLiamHemsworth?

Miley flashede for nyligt sin forlovelsesring, og hun har også bekræftet, at hun stadig er sammen med Liam. Men hvor er Liam egentlig?
I sidste måned var Liam i Cannes for at gøre reklame for "Hunger Games: Catching Fire". Her er han til efterfest med Jennifer Lawrence.
Og her er han på den røde løber i Cannes med Jennifer og Sam Claflin.
I maj var Liam Hemsworth også til Belvedere-fest i Cannes.
Liam var i april til Spring Break i Culver City, Californien, men det var uden Miley. Her poserer han med en studerende.
Sammen med Elizabeth Banks gjorde Liam reklame for den nye "Hunger Games"-film i Las Vegas i april måned.
Efter en tur på scenen i Las Vegas poserede han med skuespilleren Isla Fisher backstage.
I starten af april blev Liam spottet på vej ud af fitnesscenteret i Los Angeles - et sted han har besøgt meget de sidste måneder.
I marts bliver Liam spottet i Los Angeles lufthavn efter, han har været på Filippinerne for at reklamere for en ny tøjlinje.
Vi skal helt tilbage til januar for at finde det sidste billede af Miley og Liam sammen. Her følges de til Mileys lillebror Noahs 13-års fødselsdag. Hvis Miley og Liam stadig er sammen, så kan vi ikke lade være med at undre os: Hvor er Liam?

MestLæste