Kim Kardashian
Kendte

Denne frisure var it-frisuren i 00'erne, og nu får den et comeback

Af Rose Maria Boelsmand 2. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: RW/MPI/Capital Pictures / MEGA
Vi troede næsten ikke, at der kunne hives flere trends frem fra det årti, men man skal selvfølgelig ikke undervurdere the power of Kim Kardashian.

Bedst som vi troede, at alt fra nu af var udelukkende ’quiet luxury’, overrasker Kim Kardashian os ved at hive endnu en trend frem fra 00’erne.

Og det, hun om nogen kan, er at skabe trends, og derfor forventer vi også, at hendes seneste påfund spreder sig hurtigere, end du kan sige ’Kardashian’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På sin Instagram-profil har Kim Kardashian nemlig delt en række billeder, hvor hendes pandehår i den grad har fået en 00’er-værdig makeover.

Der er naturligvis tale om det notoriske sidetrukne pandehår, der udgjorde en sand pande(hår)mi i årene 2000-2010, hvor stjerner som Ashley Tisdale, Olsen-tvillingerne, Lauren Conrad og Britney Spears dyrkede looket til fulde.

Mary-Kate og Ashley Olsen. Foto: Lucy Nicholson/Reuters/Ritzau Scanpix.
Britney Spears. Foto: Adrees Latif/Reuters/Ritzau Scanpix.
Heidi Montag (tv) og Lauren Conrad (th). Foto: Peter Morgan/AP/Ritzau Scanpix.
Ashley Tisdale. Foto: Matt Sayles/AP/Ritzau Scanpix

Og det var vel også kun et spørgsmål om tid, førend pandehåret fandt vej til overfladen igen, eftersom både blomsterhårspænder, solbriller med pastelfarvede glas og Juicy Couture-sæt også er genopstået efter 20 år på is.

Paris Hilton og Kim Kardashian
Paris Hilton og Kim Kardashian. Foto: Chris Polk/AP/Ritzau Scanpix.

Og Kim Kardashian, der faktisk også selv havde frisuren ’back in the day’ som Paris Hiltons assistent, er naturligvis kvinde for at give den et comeback og sende de sidetrukne pandelokker direkte ind på sommerens hårmæssige hotliste.

Men Kim Kardashian er faktisk ikke alene om at give den ellers allestedsnærværende midterskilning kamp til stregen med 00’er-pandehåret. Både Dua Lipa, Bella Hadid og Kylie Jenner er også blevet set med sideskilning inden for de seneste måneder.

Bella Hadid. Foto: Mega.

Så mon ikke vi godt kan regne med at se meget mere til pandehår med sideskilning fremover?

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.