Kendte

Den nye Zac Efron!

Af Line Sølvhøj Jensen 21. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er den danske ”High School Musical 2” på banen, og det er selvfølgelig Søren Bregendal, der overtager Zac Efrons rolle som Troy!

"High School Musical" har før været vist i en dansk udgave, og nu kan du glæde dig til endnu en omgang dansk "High School Musical".

Det er Fredericia Teater, der præsenterer den store musical "High School Musical 2". Sidste år skabte Fredericia Teater den første musicaludgave af "High School Musical", og det blev en kæmpe succes, og nu fortsætter succesen altså.

high school musical, zac efron, søren bregendal

Det er Søren Bregendal, der skal spille Troy, som i den amerikanske udgave af "High School Musical" bliver spillet af Zac Efron. I rollen som Gabriella, der i den amerikanske udgave bliver spillet af Vanessa Hudgens, er Rebekka Mathew.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Musicalen har Danmarkspræmiere på Fredericia Teater den 11. februar 2010, og har turné i hele landet.
Læs mere og køb billetter her: www.highschoolmusical.dk .

Historien
"High School Musical 2" fortsætter, hvor High School Musical 1 slap. Sommerferien er over os, og East High Wildcats gør sig klar til tre måneder med sol, skæg og ballade men også intriger og romantik.

De unge får arbejde ved Lava Springs Country Club, som Sharpay og Ryans forældre ejer, og dramaet venter forude. Shapay prøver nemlig med alle midler at vinde Troys opmærksomhed. Det lykkes Sharpay at få skubbet en kile ind mellem Troy, Gabriella og Wildcats. De må derfor igennem en masse prøvelser, inden det hele til slut falder på plads, og alle kan nyde sommeren på Lava Spring Country Club.