Kendte

Den mest populære på ”Paradise Hotel” 2014 er...

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem, tror I, er den mest populære deltager i denne sæson af ”Paradise Hotel”? Læs med her, og få svaret!

"Paradise Hotel" 2014 er i fuld gang, og vi har allerede stiftet bekendtskab med mange, sjove deltagere. Men hvem er egentlig den mest populære i blandt dem?

Det er Amanda. I hvert fald hvis man, som avisen Metroxpress har gjort, opgør populariteten i antal af følgere og likes på facebook og Instagram. For her scorer den blonde deltager højest.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De 10 lækreste fyre fra "Paradise Hotel"

Hun topper nemlig listen med i alt 46.402 likes og følgere, skarpt efterfulgt af hendes kæreste, Henrik, der kun har 600 færre. Og Henrik tror da også, at deres forhold har været med til at gøre dem interessante:

- Jeg tror, det handler om min og Amandas historie, hvor jeg har været så vild med hende, uden at hun har gengældt det - for så alligevel at give sig langsomt, siger han til Metroxpress.

Læs også: Test: Har du styr på "Paradise Hotel"-historien?

Amanda er oprigtigt glad for, at hun ligger i top og fortæller også, at hun og Henrik har en intern konkurrence kørende imellem dem:

- Nogle gange lægger vi et billede op og siger: "En, to, tre nu", og så opdaterer vi siden helt vildt for at se, hvem der får flest likes, fortæller hun.

Amanda, Paradise Hotel

Hvem kan I bedst lide fra "Paradise Hotel"?

ParadiseHotel2014:Hererdeltagerne

Laura er fra Aabenraa og beskriver sig selv som lidt af en diva. Hun er vild med muskuløse mænd med mørkt hår. Mon ikke der er et par stykker, der passer på den beskrivelse, der tjekker ind på Paradise Hotel i år?
Kasper er bartender og bor i Gentofte. Kasper er lillebror til Ulven Peter fra sæson 6. Kasper sagde ja til at være med i Paradise Hotel 2014, efter hans storebror fortalte ham, at det var den fedeste oplevelse i hans liv at være med.
Amanda bor i Kjellerup og arbejder som eventpige og vikar på en skole. Hun har sagt ja til at medvirke i Paradise Hotel, fordi hun elsker at udfordre sig selv.
Michael bor på Frederiksberg. Michael har haft et lille crush på den tidligere deltager og nuværende vært på programmet, Rikke Goransson.
Nadia bor i Glostrup, hvor hun lige er blevet student. Hun glæder sig vildt meget til at bo på luksushotel og til at spille spillet taktisk.
Nikita bor i Roskilde og arbejder som både bartender, sælger og eventpromoter. Hun har allerede lidt erfaring med at være på kamera – hun har nemlig tidligere været med i realityserien ”For lækker til love”.
Patrik bor i Ishøj. Han er vild med sushi og piger med pæne tænder.
Pernille bor i Hvidovre, hvor hun lige nu holder sabbatår. Efter Paradise Hotel vil hun gerne uddanne sig til frisør.
Simon bor i Aabenraa, hvor han arbejder i en børnehave. Hvis du skal score Simon, skal du helst være brunette og have et par enkle tatoveringer.

MestLæste