Kendte

Den glade danser Mads Vad

Af Tóra Effersøe Mortensen 23. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kender ham fra ”Vild med dans,” hvor han blandt andet har danset med Rikke Hørlykke. Og han er også aktuel i ”Min funky familie” på DR 1. Mød den glade danser, Mads Vad, som holder hovedet højt trods den korte optræden i dette års ”Vild med dans”.

Hvorfor blev du danser?
Jeg startede med at danse, da jeg var halvandet år, så jeg må nok indrømme, at det i starten var min mor der "tvang" mig til det. Men som tiden gik, kunne jeg godt mærke, at det var superfedt at danse. Da jeg var barn dansede jeg også meget Hip Hop, og jeg husker, at mine venner syntes det var ret sejt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da jeg blev teenager, begyndte jeg at vinde forskellige konkurrencer, og jeg tror, det var det der motiverede mig ekstra meget til at fortsætte. Derudover er det jo også meget fedt at kunne danse med en masse søde piger.

I dag er jeg bare rigtig glad for, at min mor "tvang" mig med til dans. Havde hun ikke gjort det, havde jeg slet ikke været her i dag.

Hvad har det betydet for din karriere at være med i "Vild med dans"?
For det første er "Vild med dans" bare for fedt at være med i. Det er en stor fest hver fredag og et kæmpe show med drama, sved og tårer. Men det er klart, at "Vild med dans" har betydet utrolig meget for mig. Programmet har givet mig megen omtale, der har gjort, at rigtig mange mennesker ved, hvem jeg er. Når jeg møder folk på gaden er de altid positive og glade, og det er rigtig dejligt.

Jeg føler også, at "Vild med dans" har udviklet mig som menneske. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og selvfølgelig har jeg også lært en masse om, hvordan man begår sig på skærmen.

Udseende betyder jo en del, når man er danser - hvor meget tid bruger du på at se godt ud?
Jeg er faktisk vild med at gå i wellness center, så selv om jeg betragter mig selv som rimelig maskulin, får jeg hver anden måned ansigtsbehandling, massage osv. Det er altså for NICE. Så jeg bruger helt sikkert tid på mit udseende, men ikke vildt overdrevet.

Hvilken kendt dansker vil du helst lære at danse?
Jeg har jo danset med en af mine største idoler nemlig Rikke Hørlykke. Det var så fantastisk at opleve, hvordan hun kunne fokusere på sine opgaver og give sig selv 100%.

Hvis jeg skal være med i en ny omgang "Vild med dans", kunne jeg rigtig godt tænke mig at danse med en sportsstjerne igen. Det kunne være rigtig sjovt at få lov til at danse med Camilla Martin eller Caroline Wozniacki. Selvfølgelig ville det også være for fedt at danse med en superstjerne som Lene Nystrøm.

Hvad er din største drøm inden for dansen?
Jeg føler faktisk, at mine drømme og ambitioner inden for dansen er blevet indfriet. Jeg har vundet mange turneringer, har opbygget en stor danseskole og har deltaget i "Vild med dans". Så min drøm nu er at kunne bruge mine erfaringer fra dansen, og de tv-programmer jeg har lavet til at arbejde mere med tv. Jeg synes, det er rigtig sjovt og kunne godt tænke mig at lave meget mere af det.

MestLæste