Kendte

Demi Lovato og Joe Jonas har slået op

Af Line Sølvhøj Jensen 25. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Demi Lovato og Joe Jonas er ikke længere kærester, men de har lovet hinanden, at de stadig vil være venner.

Demi Lovato og Joe Jonas har været kærester siden marts, men nu har Joe Jonas slået op med Demi Lovato, fordi han ikke længere har de rigtige følelser for hende.

- Demi og jeg vidste fra start af, at forholdet ville blive svært. Men jeg har indset, at jeg føler mere for vores venskab lige nu. Det var min beslutning at slå op, men jeg elsker hende som en ven. Hun har været der for mig, når jeg havde brug for det. Derfor vil vi fortsætte med at være venner, og jeg vil være der for hende, fortæller Joe Jonas i et interview.

Rygterne lyder, at Joe Jonas slog op med Demi Lovato over telefonen, og at Demi Lovato skulle have grædt i noget tid efter samtalen. Demi Lovato har dog skrevet på Twitter, at Joe Jonas slog op med hende personligt, og at det var fordi, tingene ikke fungerede imellem dem.

Hvad ved du om Jonas Brothers? Test din viden her.

Vi tænkte det nok…

I sidste uge interviewede Sisse Jonas Brothers og Demi i New York, og her var der faktisk en lidt mærkelig stemning omkring Joe og Demi. Da Demi blev spurgt, hvordan det var at spille sammen med sin kæreste i filmen Camp Rock 2, der kommer på Disney Channel til efteråret, svarede hun meget kort for hovedet:
- Det synes jeg ikke er relevant at fortælle om.
Sisse tænkte, at hun måske bare var lidt træt af at tale om hende og Joe, men med nyheden om deres breakup giver det meget bedre mening.

Læs de seneste nyheder om Demi Lovato, Joe Jonas og de andre stjerner her.

MegetMere