Kendte

Demi Lovato har fået en ny hundehvalp, MEN …

Af Susie Pedersen 24. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om Demi Lovatos nye hundehvalp er vildt sød, er det ikke KUN den, der fanger vores opmærksomhed på det nye billede.

I slutningen af juli gennemgik Demi Lovato et sandt mareridt, da hendes elskede hund Buddy mistede livet. Hun og kæresten Wilmer Valderrama var knuste over tabet. Heldigvis har de nu skaffet sig en ny, lille hundehvalp ved navn Batman. Forleden introducerede Demi hvalpen på et Instagrambillede, hvor hun også demonstrerede med sin hånd, hvor lille Batman er. Men, men, men.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Demi Lovato i dyb sorg

Hvalpen er altså langt fra det eneste, der har fået opmærksomhed ved billedet. På Demi Lovatos venstre ringfinger (ja, der hvor forlovelsesringe skal sidde i USA) er der en smuk Cartier-diamantring.

Foto: Instagram

Det er ikke hvilken som helst slags ring. På Cartiers hjemmeside er netop denne ring beskrevet som den ene del af et sæt diamantbesatte vielsesringe.

Læs også: Demi Lovato græder hele tiden

Vi konkluderer intet, men kunne det betyde, at Wilmer har friet til Demi? Det søde par taler ofte om, at de gerne vil giftes, og de virker mere forelskede end nogensinde. Uh, det er spændende!

I galleriet herunder kan du se billeder af Demi Lovatos inspirerende udvikling.

DemiLovatosinspirerendeforvandling

MestLæste