Kendte

Demi Lovato er ond mod Simon Cowell i X Factor

Af Benedikte Brix 10. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Simon Cowell er kendt som den lede dommer i X Factor, men Demi Lovato giver ham igen for fuld skrue - og hun er vild med det.

Den 20-årige sangerinde Demi Lovato elsker at arbejde som dommer på talentshowet X Factor. Det betyder nemlig, at hun kan få lov at være ond mod Simon Cowell - noget, hun ser som sin pligt.

- Det er ret fantastisk, at jeg får det privilegium at blive betalt for at være led mod min chef hver dag, siger sangerinden om Simon Cowell, der har opfundet X Factor-showet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Simon Cowell vil finde kæreste til Demi Lovato

- Bag kameraerne, når vi ikke sidder i dommerpanelet, kommer vi rigtig fint ud af det med hinanden. Han siger, at når man kan drille hinanden, er det et tegn på behagelighed, og så svarer jeg: "Jah, det er bare et tegn på, at jeg stadig hader dig", fortæller Demi Lovato.

Sangfuglen joker med, at hun i begyndelsen sagde til Simon Cowell, at hun havde for travlt til at sidde i dommerpanelet med ham, L.A. Reid og Britney Spears.

Læs også: Niall Horan vil date Demi Lovato

- Jeg havde ingen jobsamtale med ham, jeg havde aldrig rigtig mødt ham. Jeg havde mødt ham på American Idol et par gange, men han kunne ikke huske mig. Men bare rolig, han kender mig nu. Han ved, hvad han laver, han er rigtig smart, og jeg hader ham, joker Demi i Jimmy Kimmels talkshow.

- Han ringede en dag, og jeg var bare sådan: "Det ved jeg ikke, jeg har for travlt til dit lille program. Britney hvem?" Og så tiggede han om det, så jeg sagde OK, fortæller den spøgefulde stjerne.

Læs også: Simon Cowell til Demi Lovato - Hold dig fra Niall

For nylig har producerne fået Demi Lovato til at bytte plads med Britney Spears i panelet, så hun nu sidder henne ved siden af Simon Cowell. Og det er der en grund til:

- Vi blev placeret på den måde, fordi jeg tror, de hadede, at jeg lænede mig forover for at råbe af Simon hele tiden, så de har sat mig hen ved siden af ham nu - sikke en god idé!

Følger du med i det amerikanske X Factor?

MestLæste