Kendte

Debby Ryan: - Jeg var i et voldeligt venskab

Af Oliver Kokholm Ungermann 6. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disney-stjernen Debby Ryan fortæller nu åbent om, hvordan hun følte sig misbrugt i et tidligere venskab. Læs hendes sørgelige historie her.

Vi kender hende som den søde og smilende pige fra Disney Channel, men inde bag ved har Debby Ryan haft det svært.

Det afslører hun i et åbenhjertet interview med Seventeen, hvor hun ser tilbage på et venskab, der udviklede sig til at blive manipulerende, voldeligt og meget, meget skræmmende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er din veninde blevet misbrugt?

- Jeg vidste ikke, hvad jeg var udsat for, før jeg blev låst inde i rum, og min ven kastede min egen telefon efter mig. Jeg datede ham ikke engang - jeg blev misbrugt følelsesmæssigt af en ven. Han slog ind i væggen, han råbte af mig, og han kastede ting på mig og stormede ud af rummet, fortæller Debby.

Hun står frem med sin historie for at sætte fokus på kampagnen "loveisrespect", som opfordrer unge til at ringe ind, hvis de føler sig nervøse ved en kæreste eller ven.

Læs også: Se Debby Ryans nye hår

- I situationer som disse vil misbrugerne græde, undskylde og sige, at de elsker dig, og at de kun gør det, fordi de holder af dig. Men til sidst gik det endelig op for mig, at det ikke hænger sådan sammen.

- Da det skete for mig, troede jeg, det var noget, jeg skulle gå stille med, og at det var normalt. Det var nok bare noget, der skete, når nogen elsker en meget. Men der er så mange løgne, som man fortæller sig selv for at normalisere det og gøre det okay, men det er ikke okay. "Loveisrespect" kan hjælpe dig til at indse det, siger Debby Ryan.

Vi synes, det er så sejt, at Debby deler sin historie for at sætte fokus på emnet!

SeDisneystjernerneførognu

MestLæste