Kendte

De kendte er vilde med koreansk hiphopper

Af Thomas Flindt 22. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Katy Perry og Nelly Furtado er vilde med den koreanske YouTube-succes PSY og dansen ”Gangnam Style”.

I sidste uge var den koreanske hiphopper PSY den anden mest sete på YouTube - kun overgået af Justin Bieber og lige foran Lady Gaga.

Læs også: Kender du musikstilen K-pop?

PSY's nye hit "Gangnam Style" går jorden rundt og skaber et mindre oprør i danseverdenen. Ja, han er en spøjs fætter, og ja, hans musik minder meget om noget, LMFAO kunne have lavet. Men det er slet ikke derfor, at hans musikvideo til "Gangnam Style" er blevet så populær.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Gangnam " er et område i den koreanske hovedstad Seoul, hvor alle de rige bor. I musikvideoen danser PSY som om, han ridder en hest, og det er nu blevet til det hotteste dansemove i verden lige nu.

Se videoen: Dansk K-pop succes

I weekenden fejrede en amerikansk fodboldspiller sin scoring ved at danse "Gangnam Style", og sangerinden Nelly Furtado afprøvede også det nye dansemove under sin koncert i Manila.

Katy Perry har også fået smag for den nye trend. På sin twitter skrev stjernen forleden: "Hjælp, jeg er i et Gangnam Style humør".

Læs også: Ugens playliste - Barbara Moleko

Tjek videoen af Nelly Furtado, der danser "Gangnam Style", under artiklen, og længere nede finder I musikvideoen til PSY's sjove dans.

Hvad synes I om "Gangnam Style"?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste