Rige youtubere
Kendte

De her YouTubere tjente mest i 2016

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 7. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Spoiler alert: Zoella er ikke engang med på listen!

De største YouTubere i verden har svimlende mange abonnenter, og det betyder altså, at de kan tjene sygt mange penge på reklamer og samarbejder.

Læs også: Se youtubers seje svar på body-shaming

Nu har magasinet Forbes udgivet en liste over de mest indtjenende YouTubere i 2016, og det er altså ikke småpenge, de har tjent:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  1. PewDiePie (103.500.000 kroner)
  2. Roman Atwood (54.500.000 kroner)
  3. Lilly Singh (52.100.000 kroner)
  4. Smosh (48.600.000 kroner)
  5. Tyler Oakley (41.500.000 kroner)
  6. Rosanna Pansino (41.500.000 kroner)
  7. Markiplier (38.000.000 kroner)
  8. German Garmendia (38.000.000 kroner)
  9. Rhett & Link (34.500.000 kroner)
  10. Miranda Sings (34.500.000 kroner)

Læs også: Hvem er den rigeste celeb?

OMG, det er altså mange penge! Er din yndlings YouTuber med på listen?

I galleriet kan de, hvem du skal følge på YouTube:

DemskaldufølgeYouTube

Amerikansk-vietnamesiske Michelle Phan laver vildt seje beautyvideoer, og så laver hun nogle ret seje ”trend reports”, hvor hun gennemgår tidens hotteste trends. Følg hende her.
Bethany Mota er en amerikansk YouTube-blogger, der især laver seje DIY- og indretningsvideoer. Som barn blev hun mobbet meget, og mange af hendes videoer handler derfor om at sige fra overfor hate og mobbere. Følg hende her.
Amerikanske Connor Franta er umulig ikke at holde af, når man ser hans seje og sjove videoer om alt fra kærlighed til sketches. Følg ham her.
Kristine Sloth er den største YouTube-blogger i Danmark. Hun bor i Aalborg, og hun laver især mange videoer om skønhedsprodukter, men hun taler også en del om mobning og veninder. Følg hende her.
Tyler Oakley kalder sig selv for professionel fangirl. Han laver videoer om homoseksualitet, interviews med kendte og sjove indslag med andre videobloggere. Følg ham her.
Zoella, der i virkeligheden hedder Zoe Sugg, er en britisk YouTube-blogger, og hvis du har set bare en af hendes videoer, så ved du, at hun er vildt sjov og supersød. Hun laver alt fra shoppevideoer og makeup-guides til kæreste-tags med YouTube-bloggeren Alfie Deyes, som hun bor med. Følg hende her.
PewDiePie, der rigtigt hedder Felix og er svensker, var en af de første bloggere, der blev helt store på YouTube. Han laver flest videoer om spil og gamingkulturen. Følg ham her.
ThatcherJoe, der rigtigt hedder Joe Sugg, er bror til Zoella, men han er selv en vildt dygtig videoblogger! Han laver de sjoveste kendisparodier og nogle ret vilde udfordringsvideoer. Følg ham her.
Cassandra er en amerikansk beautyblogger, der blandt andet er kendt for sine modige videoer, hvor hun viser sin urene hud frem og viser, hvordan man dækker sine bumser. Følg hende her.
Alfie Deyes er kæreste med Zoella, men han har også sin egen YouTube-blog, PointlessBlog. Følg ham her.

Læs mere om