Kendte

De første kærester i ”Paradise Hotel” 2012

Af Line Sølvhøj Jensen 27. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Allerede nu står det første kærestepar fra ”Paradise Hotel” frem. Efter de er kommet hjem, har Jeanette og Julian nemlig afsløret, at der er blevet kærester.

Kærligheden er endnu ikke helt at spore i mellem Jeanette og Julian i "Paradise Hotel", men efter de er kommet hjem, har de to Paradisoer indrømmet, at de er kærester.

Parret må ikke fortælle, hvornår under opholdet på Paradise Hotel de er blevet kærester, men de har afsløret, at de har været kærester i to måneder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er du vild med "Paradise Hotel".

Jeanette fortæller til eb.dk, at Julian er meget romantisk, og at han blandt andet putter små sedler i posen, når hun spiser M&M's, hvor der står, at han elsker hende.

- Jeg er helt sikker på, at Julian er min eneste ene, fortæller Jeanette til eb.dk.

Se tidligere kærestepar fra "Paradise Hotel" her!

ParadiseHotel2012

Alder: 19 år Beskæftigelse: Berideraspirant Sådan beskriver hun sig selv: Naiv, smuk og positiv Det vidste du ikke om hende: Hun har været sammen med Sebastian og Nichlas fra sæson 7. Bonusinfo: Hun har udtalt, at det nemmeste for hende i ”Paradise Hotel” bliver at lyve.
Alder: 25 år Beskæftigelse: Børsmægler Sådan beskriver han sig selv: Kortfattet, intelligent og arrogant Det vidste du ikke om ham: Han har en penis tatoveret under sin fod. Bonusinfo: Hans forbillede er Arthur Spooner fra ”King of Queens”.
Alder: 20 år Beskæftigelse: Vikar/pædagogmedhjælper Sådan beskriver han sig selv: Social, spontan og glad Det vidste du ikke om ham: Han kommer fra Brønshøj. Bonusinfo: Han vil gerne huskes som ham, der kom, så og sejrede i ”Paradise Hotel”, men også for sit gode humør.
Alder: 18 år Beskæftigelse: Studerende og partymaker Sådan beskriver hun sig selv: Partymaker, udadvendt og ærlig Det vidste du ikke om hende: Han har været sammen med Daghan, Mads Gleager, Mike Gabel og Allan Jensen, som tidligere har været med i ”Pardise Hotel”. Bonusinfo: Hendes forbilleder er Megan Fox og Paris Hilton.
Alder: 26 år Beskæftigelse: Pædagogstuderende Sådan beskriver han sig selv: Udadvendt, charmerende og viljestærk Det vidste du ikke om ham: Han har scoret Susan K, som er tidligere deltager i ”Paradise Hotel”. Bonusinfo: Betalte en rejse til en pige på 30.000 kroner, som han næsten ikke kendte.
Alder: 22 år Beskæftigelse: Jurastuderende Sådan beskriver han sig selv: Positiv, sjov og snakkende Det vidste du ikke om ham: Han vil gerne score de tidligere deltagere Amalie eller Rikke. Bonusinfo: Han tog engang på skiferie med en brækket hånd og kommer hjem med to brækkede arme.
Alder: 24 år Beskæftigelse: Sangerinde og studerende Sådan beskriver hun sig selv: Humoristisk, empatisk og intelligent Det vidste du ikke om hende: Hun drømmer om at spise middag med Freddie Mercury. Bonusinfo: Hendes livret er andesteg med brunede kartofler og en god sovs.
Alder: 23 år Beskæftigelse: Studerende Sådan beskriver han sig selv: Udadvendt, kærlig og tosset Det vidste du ikke om ham: Han har scoret Tina, Sheila-Maria og Amalie S., som tidligere har deltaget i ”Paradise Hotel”. Bonusinfo: Han har været med i ”Dagens Mand” og et enkelt afsnit af ”For Lækker Til Love” med Ciano.
Alder: 21 år Beskæftigelse: Poledance-instruktør og barbestyrer Her kommer hun fra: København
Alder: 20 år Beskæftigelse: Studerende og deltidsmodel Sådan beskriver hun sig selv: Imødekommende, flirtende og optimist Det vidste du ikke om hende: Hun har været kæreste og boede sammen med Lasse fra ”Paradise Hotel 2” i halvandet år. Bonusinfo: Hun deltager i ”Paradise Hotel”, fordi hun håber på at blive Paradise-vært en dag.
Alder: 19 år Beskæftigelse: Fodboldspiller og fodbolddommer Sådan beskriver han sig selv: Humoristisk, lækker og har selvtillid Det vidste du ikke om ham: Han får tit at vide, at han ligner Christiano Ronaldo. Bonusinfo: Hans har engang fået en aftale i fodboldklubben AC Horsens, hvor han spillede med deres reserver.

MestLæste