Kendte

De bedste nyheder fra Kendall og Kylie Jenner

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. marts 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
NICE! Vi har ventet så længe på det her, og nu sker det endelig. Se den seje nyhed fra Jenner-søstrene her!

Er du (også) helt vild med Kim Kardashians mobilspil "Kim Kardashian: Hollywood", og fangirler du mindst lige så meget over Kendall og Kylie Jenner? Så er der seriøst gode nyheder til dig!

Læs også: Gør Kendall grin med Kylie?

Kendall og Kylie har nemlig afsløret på Twitter, at de er i gang med at udvikle et mobilspil, som handler om dem. Yay!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kendall og Kylie designer for yndlingsmærket

Hvordan spillet bliver, har de ikke løftet sløret for endnu, men mon ikke det bliver i samme stil som storesøster Kims, hvis app er en af de mest populære i verden, og som har indtjent over en milliard kroner? Vi glæder os megameget til at se, hvad de finder på!

Skal du prøve Kendall og Kylies mobilspil, når det kommer?

Femsejetøsespil

Vi kommer ikke uden om ”The Sims”, og der er der da heller ikke nogen grund til. Det er nemlig alletiders tøsespil, og det er supersjovt. Byg dit eget drømmehus, skab din egen familie og bestem, hvordan deres liv skal være. Et vaskeægte levende dukkehus – yay! Vidste du desuden, at du kan forudbestille ”The Sims 4” sammen med Vi Unge og spare penge? Læs mere om det her!
Elsker du stjerner, den røde løber, mode og glamour? Så skal du spille ”Kim Kardashian: Hollywood” på din tablet! Her kommer du med Kim på den røde løber, og du kan skabe din helt egen celeb, stige i levels og søge efter mode og model-jobs. Få det her.
Hvis du mangler et spil, der er megasjovt at spille med dine veninder eller sammen med familien, skal du helt sikkert have ”Singstar”. Vælg en sang, og konkurrér så mod en eller flere om, hvem af jer der er den bedste til teksten og tonerne. Og du behøver altså ikke kunne synge for at være med! Fås til Playstation.
”Disney Infinity” er et spil til Playstation og X-box, som handler om at klare missioner med sine yndlings Disney-figurer. Spillet fungerer sådan, at du køber de Disney-figurer, du kan lide ved siden af, og placerer dem på en plade, hvorefter de kommer ind i spillet. Du kan for eksempel købe ”Frost”-figurerne og spille i den seje ”Frost”-verden. Og så er fordelen, at din lillebror eller lillesøster også kan købe de figurer, de vil spille med, så I kan deles om spillet. På den måde bliver det lidt billigere.
Det er et af de mest populære gratis spil til tablets i verden, og det er altså også bare en god måde at få tiden til at gå. Klar banerne ved at få slikstykkerne til at passe sammen og stig i level. Men pas på: Der er både en chance for at blive afhængig af spillet og få enormt meget lyst til slik! Hent det her.

MestLæste