øjenbryn
Kendte

De 10 mest populære stjerne-øjenbryn er blevet kåret

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 28. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ifølge internettet er det de her stjerner, der har de allermest eftertragtede øjenbryn.

Er du typen, der har været lidt besat af øjenbryn i 2016? Så er du ikke alene. Flotte markerede bryn har nemlig været en af årets største beauty-tendenser, og nu har websitet Pinterest offentliggjort, hvilke celebs der er de allerstørste bryn-ikoner. På Pinterest gemmer brugere nemlig billeder til inspiration i forskellige kategorier, og dermed kan man se, hvor flest mennesker har fundet deres bryn-inspiration fra.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor putter piger løg i deres øjenbryn

De her stjerner havde de mest populære øjenbryn i 2016:

  1. Selena Gomez
  2. Zendaya
  3. Demi Lovato
  4. Kylie Jenner
  5. Cara Delevingne
  6. Bella Hadid
  7. Kendall Jenner
  8. Lucy Hale
  9. Lily Collins
  10. Emma Watson

Læs også: 5 nemme tips til pæne bryn

Er dine favorit-bryn med på listen?

I galleriet får du tips til at få bryn som stjernerne:

Brynsomstjernerne

Rita Ora har naturligt mørkt hår, og selv om hun har valgt at farve sit hår helt blond, har hun ladet sine øjenbryn være naturligt mørke. Hvis man, som Rita, har naturligt mørke bryn, kan det være nødvendigt at fylde dem lidt ud. Mørke hår er tit meget kraftige, men ikke altid helt tætte. Find et øjenbryns-kit i dine farver og tegn forsigtigt ovenpå dit bryn, så du fylder hullerne, der måtte være, ud.
De fleste drømmer om bryn som Lucy Hale. Mørke, tætte og vildt flotte! Hvis du er så heldig at være udstyret med sådan nogle flotte bryn fra naturens side, behøver du faktisk ikke at gøre meget ved dem. Du kan eventuelt købe lidt bryn-gel, så du er sikker på, at de sidder, som de skal, hele dagen.
Lily Collins er udstyret med vaskeægte statement-bryn – næsten som Cara. De er store og upolerede lige som modebilledet dikterer det for tiden. Hvis du er så heldig at have samme slags bryn, skal du være meget forsigtig med at plukke. Lad dem endelig være naturlige og buskede!
Smukke Gigi er blond fra naturen side, og hendes bryn er derfor også ret lyse. Selv om brynene er lidt lyse, så rammer de dog stadig Gigis ansigt ind. Du kan med fordel finde dig en helt lysebrun øjenbrynsfarve, som kan forme dine bryn lidt, hvis du synes, de forsvinder lidt fra ansigtet.
Taylot Swift gør ikke så meget for at markere sine bryn, og hun er beviset på, at man sagtens kan have lyst hår og lyse bryn og ikke gøre alverden ud af dem, selv om alle snakker om de mørke, naturlige bryn.

Læs mere om

MestLæste