Kendte

Dater Lindsay Lohan og Max George fra The Wanted?

Af Benedikte Brix 7. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi ved det ikke. Men noget tyder på, at Lindsay Lohan ses en hel del med Max George fra The Wanted …

Der går masser af rygter om The Wanteds Max George og skuespillerinden Lindsay Lohan. Mange tror, at de to dater - mens andre siger, at det ikke passer. I hvert fald mødes de to stjerner rimelig ofte. Læs historien og bedøm selv:

Læs også: Lindsay Lohan er bange for at være nøgen

28. november: Lindsay Lohan tager til Justin Bieber-koncert, men ikke for at se Bieber. The Wanted varmer nemlig op for Justin, og bagefter forsøger Lindsay ifølge vidner at komme backstage for at møde Max George. Men det lykkes ikke. Senere på aftenen mødes hun dog med Max, Jay og Tom på en hotelbar, hvorefter de alle fire tager på natklub med en af Lindsays venner. Og det ender med at gå helt galt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ifølge sladdersitet Ghana MMA bliver Lindsay Lohan jaloux, da hun ser Max George stå og tale med en anden kvinde, og derfor går hun over og slår kvinden i ansigtet!
Hele aftenen ender med, at Max George forlader stedet med en tredje kvinde, mens Lindsay Lohan kommer i fængsel.

Læs også: Max George fra The Wanted har hjemve

4. december: Max George siger til en kameramand fra sladdersitet TMZ, at Lindsay Lohan er "en god pige".

5. december: Lindsay Lohan dukker op backstage og skriver autografer til arrangementet "Jingle Ball" i Philadelphia, hvor The Wanted optræder. Hun har VIP-adgang. Har Max George inviteret hende? Forfølger hun ham? Eller hvorfor er hun der?

6. december: Kilder tæt på Max George fortæller sladdersitet TMZ, at han og Lindsay Lohan helt sikkert ikke er kærester. Dog er ingen helt sikre på, hvordan hun så kom backstage til "Jingle Ball" i Philadelphia aftenen før. Man mener ikke, at det var Max George, der inviterede Lindsay.

Læs også: Kristen Stewart fester med Lindsay Lohan

Vi ved ikke, om de to havde kontakt med hinanden backstage, men ifølge kilder har Max George ikke lyst til at være i et forhold lige nu - hverken med Lindsay eller nogen anden. Mest fordi han lige har slået op med den britiske skuespillerinde Michelle Keegan.

Hvad tror du - sker der noget mellem Max George og Lindsay Lohan?

Læs også: Lindsay Lohan blev mobbet

MestLæste