Kendte

Danse-dronningen Christiane Schaumburg-Müller

Af Line Sølvhøj Jensen 1. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med danse-dronningen fra ”Vild med dans” Christiane Schaumburg-Müller om makeup, fest og dans.

Det er første gang, at Christiane Schaumburg-Müller er vært i "Vild med dans", men det er langt fra første gang, at hun står på en scene. Christiane har nemlig haft en af hovedrollerne i tv-serien "2900 Happiness", danset i Nik og Jays musikvideo "Boing", og så har hun selv været danser i mange år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvordan foregår det, når Christiane Schaumburg-Müller selv danser og holder fest? Læst med her!

Hvem vil du helst danse med af deltagerne i årets "Vild med dans"?
- Hmmm, det er jo svært at svare på, altså sådan virkelig! De bidrager jo alle med noget forskelligt.

[faktaBox]Hvilken dans kan du bedst lide og hvorfor?
- Jeg har nok altid været mest til latin, hvor der er gang i den, men også den mere stille latin som rumbaen, hvor der er så meget kontrol, og hvor kvindens krop kommer til udtryk med hver en muskel. Cha-cha-cha er også en af mine favoritter at se på. Men i forbindelse med forberedelserne til "Vild med dans" har jeg set enormt meget sportsdans - både dans, der er optaget på video og på Youtube, og så skal jeg da være ærlig at indrømme, at standarddansen godt kan få hårene på armen til at rejse sig. En god standarddans kan være så smuk, at det er meget rørende. For eksempel er pasodoblen rørende... Det er svært... nu nævner jeg jo næsten dem alle! Det var ikke meningen!

Læs også: Få Christiane Schaumburg-Müllers stil.

Hvad hører du selv af musik, når du holder fest for veninderne?
- Belinda Carlines med "Kids in America", Luniz med "I got five on it", Shaggy med "Mr. Bombastic", Beyoncé med "Single Ladies", Akon med "Sexy Bitch", men også Justin Timberlake, Christina Aguelera og 2 Unlimited.

Hvad er dit yndlings fest-outfit?
- Flade sko, nederdel og en oversize tank. Så kan jeg i hvert fald danse hele natten!

Hvad har du i din makeuppung?
- Alt for meget, jeg ikke bruger, men havde jeg ikke det, så ville jeg helt sikkert mangle det! Men der er makeup, øjenvippebukker, kontaktlinsevæske, læbepomade, hårnåle, kam, vatpinde… og så ligger der minsandten også et frimærke og en 50 øre?? Hmm…

Hvad er en god veninde for dig?
- En person, som lægger vægt på værdier som tillid, respekt, tolerance, kærlighed, åbenhed, indlevelse og ærlighed. Og at man er der for hinanden i tykt og tyndt er det altafgørende.

MestLæste