Daniel Radcliffe
Kendte

Daniel Radcliffe er klar på mere ”Harry Potter”

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 30. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YAAAS! Vi har måske ikke set det sidste til Harry Potter på det store lærred.

Det er efterhånden en del år siden, at den sidste ”Harry Potter”-film udkom, men i år er der for alvor kommet gang i J.K. Rowlings fantastiske univers igen.

Skuespillet ”Harry Potter and the Cursed Child” er i fuld gang i London, og i slutningen af juli udkommer manuskriptet, der handler om voksne Harry Potter og hans familie, på bogform.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ny "Harry Potter"-bog på vej!

Der kommer også mere magi i biograferne til november, når spin-off-filmen ”Fantastic Beasts and Where to Find Them” får premiere.

Men, men, men… får vi nogensinde Harry Potter at se i biografen igen? Hvis det står til Daniel Radcliffe, er der bestemt en chance for, at han er klar på at spille troldmanden igen.

- Det ville afhænge af manuskriptet. Og det ville være under vilde omstændigheder. Men det er jeg også sikker på, at Harrison Ford sagde om rollen som Han Solo (i ”Star Wars”-filmene, red.) og se, hvad der skete der!, fortæller han til The Radio Times.

Læs også: Se Daniel Radcliffes "Harry Potter"-audition

Vi krydser virkelig fingre for, at der venter os flere ”Harry Potter”-film i biografen, og det ville jo være fantastisk, hvis de gamle skuespillere tog deres roller igen.

I galleriet kan du se, hvilke stjerner der næsten fik en rolle i "Harry Potter":

Stjernerdernæstenfikenrollei"HarryPotter"

Stjernen fra utallige romantiske film havde faktisk fået rollen som Glitterik Smørhår, men måtte springe fra på grund af problemer med planlægningen.
All Over
Den afdøde stjerneskuespiller var inde i billedet som Hagrid.
All Over
Håret og brillerne havde han, men han måtte alligevel se sig slået af Daniel Radcliffe i kampen om rollen som Harry Potter.
All Over
”Lie To Me”-hovedrollen havde faktisk fået rollen som Snape, men så fortrød han, da han fik muligheden for at spille med i ”Planet of the Apes”. Det har han senere udtalt, at han fortryder.
All Over
Du kender ham som Magneto og Gandalf, men han kunne faktisk også have været Albus Dumbledore. Han blev nemlig tilbudt rollen, efter Richard Harris’ død (efter film nummer to), men takkede nej.
All Over
”Gone Girl”-stjernen blev tilbudt rollen som reporteren Rita Rivejern, men tog ikke imod den.
All Over
Liam var inde i billedet til rollen som Harry Potter.
All Over
Tilda, som du måske kan genkende fra sin rolle i ”Narnia”, blev tilbudt rollen som professor Sybill Trelawney.
All Over

MestLæste