Kendte

Cody Simpson taler ud om Kylie Jenner

Af Oliver Kokholm Ungermann 8. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For nogle år tilbage datede de to stjerner Cody Simpson og Kylie Jenner. Nu fortæller Cody, hvorfor det ikke gik. Læs hvorfor her!

De var begge meget unge, men kærligheden imellem dem var ikke til at tage fejl af. Også selvom Kylie Jenner offentligt har benægtet, at hende og Cody Simpson nogensinde skulle have været andet end venner.

Tag testen: Hvor meget ved du om Cody Simpson?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For nylig er der nemlig kommet billeder frem af de søde stjerner, som ser meget forelskede ud. Og Cody Simpson åbner nu også for første gang op omkring deres forhold.

Kylie Jenner, Cody Simpson

Cody blev under et interview i programmet "Hello Ross!" nemlig spurgt ind til deres forhold:

- Jeg var ikke så vild med hele den der K-O-D-Y ting, joker han med hentydning til, at alle fra Kardashian-familien hedder noget med K, og hans eget navn staves med C.

Læs også: Cody Simpson forsvarer Justin Bieber

Synes du, Kylie og Cody vil passe sammen i dag?

CodySimpsonspiger

I 2011 flirtede de to lidt over Twitter, og det satte gang i et rygte om, at de datede. Men Cody siger, at de kun var og er venner.
Hailey var med i musikvideoen til »On My Mind«, og sidste sommer gik der rygter om, at de havde fundet sammen i virkeligheden. Ingen af dem har sagt noget om det.
Sidste år samarbejdede de om »Ay Na Na« og »Make It Hot«, og det blev til et venskab mellem de to stjerner.
De mødtes, da hun stod i kø til hans koncert i september sidste år, og de blev straks venner. – Hun er en person, som jeg gerne vil have som min ven i mange år, har Cody sagt.
De er meget hemmelighedsfulde omkring deres forhold, men de er blevet spottet på date og er helt sikkert mere end venner.

MestLæste