Kendte

Cody Simpson: Sådan har jeg det med Gigi og Zayn

Af Stine Kærsgaard 7. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu bryder han endelig stilheden og fortæller, hvordan han har det med, at de to er blevet kærester.

I maj sidste år slog modellen Gigi Hadid og musikeren Cody Simpson op. Selv om det tydeligvis var hårdt for dem begge, så var bruddet helt udramatisk, og de to snakker stadig sammen engang imellem.

Man kunne måske godt tro, at det var lidt hårdt for Cody, for efter bruddet begyndte Gigi så at være sammen med Joe Jonas, men det varede kun et par måneder … og derfor kom det også ret meget bag på de fleste, da Gigi så blev spottet hånd i hånd med Zayn i efteråret – og senere blev hans kæreste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Gigi Hadid og Cody Simpson går hver til sit

Men hvordan mon Cody egentlig har det med, at Gigi nu er sammen med Zayn? Det har han nu svaret på:

- Det er jo bare naturligt og noget, der sker. Man skal forvente, at den slags ting sker, afslører han og fortsætter med at fortælle, at han har valgt at gøre noget lidt andet end Gigi …

- Jeg er lidt gået i en anden retning, jeg bruger lidt tid for mig selv, hænger ud og holder lav profil og arbejder på min musik.

Det er ikke meget Cody vil afsløre, men han fortæller alligevel, at han er glad på Gigis vegne:

Læs også: Test: Kunne du være kærester med Cody Simpson

- Jeg er altid glad, når det går hende godt karrieremæssigt og alt det der. Jeg ved, hvor hårdt hun har arbejdet for at nå så langt i modelbranchen, og jeg kunne ikke være mere stolt af hende. Vi snakker stadig sammen en gang imellem.

Vi er faktisk rigtig glad for at høre, at Cody kun har gode ting at sige om Gigi – det er god ekskæreste-stil! Og det lyder faktisk til, at han er ret cool omkring, at hun nu har fundet en anden … Gad vide, hvem der bliver Codys nye bae?

Se Codys seje udvikling i galleriet her:

CodySimpsonssejestiludvikling

MestLæste