Kendte

Cody Simpson – Min musik skal matche min livsstil

Af Thomas Flindt 6. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cody Simpson afslører i et interview, hvordan det har været at lave sit første album og meget mere. Læs interviewet her!

Den australske sanger, Cody Simpson, er klar til at indtage verden. Den 2. oktober udkommer den kun 15-årige lækkerheds første album "Paradise", og det har været fuldstændigt fantastisk at lave, afslører Cody i et stort interview med Teen Vogue.

- Jeg har lige færdiggjort mit album, og jeg er fuldt fokuseret på min turné lige nu, afslører Cody.

Surfer-dude fra Australien

Turnéen starter i november, hvor han først skal til eksotiske Bahamas, hvorfra turen ellers går til Europa og slutter i USA. Albummet "Paradise" bliver Codys første, og derfor har det også været vigtigt for ham, at han fik sat sit aftryk på hvert eneste nummer.

- Jeg har forberedt mig på at skabe mit eget image. Jeg tror, at folk vil forstå mig, når de hører min musik, fortæller Cody og afslører, at pladen bliver spækket med sukkersøde strand-sange.

Læs også: Cody Simpson scorer på sin stemme

- Det er mig; jeg elsker stranden og surfing. Jeg kommer fra Australien, så det er min livsstil, og jeg vil have, at min musik matcher den, siger den unge surferdreng i interviewet med Teen Vogue.

Stjerner, interview, cody simpson, flo rida, t-pain, john mayer, jason mraz, jack johnson, paradiseRespekt for rap

Strand, sol og surfing er noget, som Cody Simpson holder meget af. Derfor er det ikke overraskende, at han henter sin inspiration hos musikere som Jason Mraz, Jack Johnson og John Mayer. Men selv om han drømmer om at arbejde sammen med dem alle sammen en dag, så har ingen af dem været inde over "Paradise" - det har to verdenskendte rappere til gengæld: T-Pain og Flo Rida.

Læs også: 20 facts om Cody Simpson

- Jeg har lært så meget af dem. Når jeg ser dem rappe, de sange jeg har skrevet, får jeg det vildt godt. Efter jeg havde lavet en sang med T-Pain, sendte han mig den endelig version. Jeg flippede helt ud, fordi jeg syntes, at hans vers var noget af det bedste, han nogensinde har lavet. Det var så cool, fortæller Cody begejstret.

Kontakt til sine fans

Cody Simpson er meget taknemmelig over for alle de fans, der allerede nu følger ham, og derfor er det også vigtigt for ham, at han giver dem noget tilbage.

- Jeg har kontakt til mine fans og lader dem lære mig at kende. Jeg lader dem vide, hvad jeg laver fra dag til dag.

Læs også: Cody Simpson på dobbeltdate

Udover de daglige opdateringer om Codys liv, så laver han også såkaldte "webisodes" - små film, med klip af sjov og ballade fra sangerens liv.

Albummet "Paradise" udkommer den 2. oktober, men allerede nu kan du smuglytte til et par sange på iTunes.

Skal du have Cody Simpsons første album?

Stjerner, interview, cody simpson, flo rida, t-pain, john mayer, jason mraz, jack johnson, paradise


Vi Unge Facebook, Vi Unge


MegetMere