Kendte

Cody Simpson er blevet single

Af Marie Søndergaard 6. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Søde Cody Simpson og modellen Gigi Hadid har slået op. Læs her, hvad der skete!

De så ellers ud som om, de var virkelig glade for hinanden, når man så dem sammen på røde løbere, men nu har sangeren Cody Simpson og modellen Gigi Hadid slået op! Det bekræfter en talsmand for Cody.

Læs også: Cody Simpson taler ud om Kylie Jenner

- Deres travle skemaer og det med at bo så langt fra hinanden gjorde det næsten umuligt for de to at give forholdet den opmærksomhed, det havde brug for, siger Codys talsmand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvor meget ved du om Cody Simpson?

Det søde par havde datet i lidt over et år, men de er ikke blevet set sammen, siden de fulgtes til Radio Disney Music Awards den 8. april, og nu har de altså besluttet, at forholdet blev for svært. Heldigvis skilles Cody og Gigi som venner, og måske finder de sammen igen en dag.

Læs også: Cody Simpson forsvarer Justin Bieber

- De besluttede, at de hellere ville slå op nu, i stedet for at forholdet skulle blive dårligt, og så håber de, at de en dag kan finde sammen igen. De er stadig tætte venner og vil blive ved med at støtte hinanden, siger talsmanden.

Læs også: Cody Simpson scorer på sin stemme

Hm, det eneste, vi kan tænkte på, er, at så er Cody jo nok single, når han kommer til Danmark og spiller koncert den 23. juni i Amager Bio! Billetsalget starter på fredag - skal du med?

CodySimpsonspiger

I 2011 flirtede de to lidt over Twitter, og det satte gang i et rygte om, at de datede. Men Cody siger, at de kun var og er venner.
Hailey var med i musikvideoen til »On My Mind«, og sidste sommer gik der rygter om, at de havde fundet sammen i virkeligheden. Ingen af dem har sagt noget om det.
Sidste år samarbejdede de om »Ay Na Na« og »Make It Hot«, og det blev til et venskab mellem de to stjerner.
De mødtes, da hun stod i kø til hans koncert i september sidste år, og de blev straks venner. – Hun er en person, som jeg gerne vil have som min ven i mange år, har Cody sagt.
De er meget hemmelighedsfulde omkring deres forhold, men de er blevet spottet på date og er helt sikkert mere end venner.