Kendte

Citybois-Thor efter Anthons break-up: Jeg har fået Anthon tilbage

Af Selina Sander Jensen 3. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Anthon Edwards og kæresten Tippie-Maya har slået op, og Citybois-drengene er flyttet sammen som roomies. Thor har altså ’fået Anthon tilbage’ – og de er blevet endnu tættere end før!

Det er noget tid siden, at Anthon og Thor meldte ud, at de skulle flytte sammen og til at være roomies. Og der er nok en helt særlig grund til, at drengene flyttede sammen. Nu er det nemlig blevet officielt meldt ud, at Anthon og kæresten Tippie-Maya er gået fra hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bruddet mellem Anthon og Tippie har, ifølge Anthon, fået Thor til at være helt oppe i gear:

”Thor var helt oppe at køre. Han har jo været single, lige siden han blev født. Han var sådan: ’Nu har jeg fået Anthon igen’”, fortæller Anthon DR.

Og selv om Thor måske savnede Anthon, da han havde en kæreste, så forsikrer Anthon om, at han altså ikke var kærestekedelig, da han var sammen med Tippie:

”Altså, jeg var slet ikke kærestekedelig, men det syntes Thor, for han var jo vant til at have mig ved sin side hele tiden”, tilføjer han.

Men nu er de to drenge altså blevet roomies og bor også sammen med deres fællesven og producer, Asmus, i København. Anthon fortæller dog også til DR, at det ikke var helt uden bekymring, drengene flyttede sammen:

”Vi havde det sådan, da vi flyttede sammen, at enten kommer det her til at gå fuldstændig galt, og vi splitter op og bliver røvuvenner – eller også kommer det til at gå godt. Vi har ikke haft nogen store skænderier endnu”.

Drengenes nye forhold, som roomies, har ifølge Thor faktisk kun gjort de to Bois endnu tættere:

”Selvfølgelig kan man da godt blive lidt trætte af hinanden, for hvem har ikke prøvet det med nogen, man bor sammen med? Men faktisk har det her bare gjort os endnu tættere.”

Læs mere om

MestLæste