Kendte

Christopher snuppede tre priser til Voice 12

Af Thomas Flindt 25. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lækre Christopher vandt hele tre priser til The Voice ’12-koncerten i Tivoli i går.

Regnen silede i går aftes ned over Plænen i Tivoli, hvor The Voice '12-koncerten blev afholdt. Men det holdt ikke 20.000 helt vilde og feststemte fans fra at troppe op til et sandt festfyrværkeri af sprød musik.

Flo Rida, Cheryl, L.O.C., Medina, Alphabeat og Christopher var blot nogle af de dygtige musikere, der tændte op under Tivoli denne mandag aften, der også bød på andet end bare musik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Radiostationen The Voice, som afholdt koncerten, uddelte nemlig hele fem flotte priser, og tre af dem gik til en meget ung og stolt herre: Christopher.

Læs også: Av - Christopher mistede næsten en tå

Den største af de tre priser var "The Voice-prisen 2012", og den betød især meget for Christopher, da det er radiostationens lyttere der bestemmer, hvem som skal have prisen.

De to andre priser, "Årets Body Art" og "Årets Flirt", modtog han for sin flotte James Dean-tatovering og gode scoring af Medina, der modtog den sidste pris sammen med Christopher på scenen - til stor begejstring for publikum!

Stort tillykke til Christopher - det er SÅ sejt, at han allerede nu vinder priser for sin skønne musik.

Læs også: Ugen playliste - Christopher

De to sidste priser: "Årets fashionista" og "Årets tweet", blev vundet af kæresteparret Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C..

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste