Kendte

Christopher skal møde de store stjerner i L.A.

Af Line Sølvhøj Jensen 20. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Christopher er blevet valgt som den danske vært ved ”Kids’ Choice Awards” i L.A., hvor han kommer til at være helt tæt på stjerner som Justin Bieber, Lady Gaga og Taylor Swift.

20-årige Christopher har udgivet to singler og er efterhånden ved at være et ret kendt navn herhjemme. Det er måske også grunden til, at det er ham, der er blevet valgt som den danske vært ved "Kids' Choice Awards" i L.A., som finder sted i marts og bliver vist på Nickelodeon den 2. april.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også videoen: Ida og Christopher i Vi Unge.

Det er første gang, Christopher skal være vært, og så er det oven i købet ved verdens eneste prisuddeling for børn, som foregår for 25. gang.

- Det bliver en kæmpe oplevelse at være med til "Kids Choice Awards", og jeg glæder mig rigtig meget til at være med til så vildt et show, hvor alle stjernerne dukker op, siger Christopher.

Se også videoen: Vi Unge-læserne spørger Christopher.

Will Smith skal være den amerikanske vært, og blandt de danske nominerede er blandt andet Nik&Jay, Rasmus Seebach, Burhan G og Medina. Udover dem er nogle af verdens største kendisser også nomineret, blandt andet Justin Bieber, Lady Gaga, Daniel Radcliffe og Taylor Swift.

MestLæste