Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Christopher og Cecilie skal være forældre: Her er deres kærlighedshistorie

Af Line Lei Mohrsen Jensen 21. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Modellen Cecilie Haugaard og sangeren Christopher har netop offentliggjort, at de skal være forældre. Vi har derfor taget et kig på parrets kærlighedshistorie og set tilbage på hvor det hele startede.

Der er ingen tvivl om, at vi elsker at følge med i Christopher og Cecilie Haugaards liv gennem deres sociale medier.

Kendisparret er nemlig ikke kun guddommeligt smukke, men derimod også supersjove og søde, og dette kan blandt andet ses på deres instagramprofiler.

Denne søndag var dog en ekstra spændende dag at følge med i parrets liv. Cecilie og Christopher offentliggjorde nemlig på Instagram, at de skal være forældre, og at de venter en lille pige til foråret.

Offentliggørelsen af den glædelige nyhed skete på en helt speciel ”Cecilie-og-Christopher-måde”, da de i stedet for at poste et billede uploadede en video af Cecilie som sang Justin Biebers ”Baby”, hvor Christopher spillede guitar. I billedteksten skrev Christopher ”Lad os håbe at hun får min stemme – ses i marts baby”.

Læs mere: High School Musical-stjerne skal være mor - se det søde billede

Det er ikke første gang, at vi får lov til at høre Cecilie synge, det er nemlig set før, at parret laver nogle små ”koncerter” på deres Instagramprofiler, hvor de griner lidt af hinanden.

Husker du fx videoen af Cecilie, som synger ”Shallow” af Lady Gaga? Hvis ikke, så kan du se den HER.

I forbindelse med den glædelige nyhed om at de to stjerner venter sig, har vi taget et kig på Cecilie og Christophers kærlighedshistorie og set tilbage på, hvor det hele startede.

Du kan se og høre deres kærlighedshistorie i videoen øverst i artiklen.