Christopher
Kendte

Christopher: Jeg er meget romantisk anlagt

Af Selina Sander Jensen 22. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
September sidste år friede Christopher til sin kæreste Cecilie. Nu fortæller Christopher, at frieriet faktisk ikke helt gik som planlagt…

Christopher har nok stjålet liiidt flere pigehjerter end bare ét, så mon ikke de fleste piger kan huske, da Christophers kæreste, Cecilie, sidste år postede et billede af hende og Christopher på Instagram med teksten ”The biggest YES I’ve ever said”?!

Christopher har i et interview med ALT for damerne nu afsløret lidt flere detaljer om frieriet til Cecilie. Her fortalte han, at jo mere han deler med offentligheden, jo mindre bliver det hans og hendes ting sammen – og derfor har han med vilje ikke delt så meget om frieriet, fordi det er meget personligt.

Læs også: Test: Kunne du date Christopher?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og faktisk gik frieriet ikke heeelt som planlagt for Christopher, fordi det betød så meget for ham:

Jeg er meget romantisk anlagt, så jeg havde lagt rigtig mange tanker i, at det skulle være perfekt. Og det endte med at blive perfekt. Jeg havde forberedt en fem minutters tale, men det koksede fuldstændig, fordi jeg blev for rørt, og det endte med kun at tage 30 sekunder. Bla, bla, bla… vil du gifte dig med mig? sagde Christopher til ALT for damerne.

Christopher fortalte også, at han gerne vil have børn, men at han ikke er klar til det endnu – selv om han mener, at Cecilie er ved at være klar.

Det lyder virkelig som et helt perfekt frieri, og vi ville ønske, at det var os han havde friet til!

Læs mere om

MestLæste