Kendte

Christiane fra 2900 Happiness

Af Rikke Reffelt 6. oktober 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kender hende som den mega lede Mercedes i »2900 Happiness«, men til daglig er Christiane Schaumburg-Müller faktisk rigtig, rigtig sød! Læs bare her..

Om at være 15 år
Jeg var ret udadvendt, da jeg var 15 år, og følte fakisk ikke, det var så hårdt at være teenager, som mange af mine jævnaldrene af og til syntes. Jeg elskede at have mennesker omkring mig, festede og havde det topsjovt! Jeg var faktisk ret vild med at gå i skole, og så dansede jeg rigtig meget for mange forskellige bands.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om Mercedes
Mange tror, at jeg i virkeligheden er lige så bitchy som Mercedes, men jeg er meget langt fra. Jeg elsker at være sammen med mennesker og er altid åben over for nye mennesker og synes da også, jeg er en god veninde, som er der for dem, jeg holder af. Mercedes er jo i bund og grund ensom, men i anden sæson af serien udvikler hun sig, og man vil få mere sympati for hende. En af de absolutte plusser ved rollen er, at Mercedes aldrig har det samme tøj på, så derfor får jeg skiftet til pænt meget lækkert designertøj. Men skiftene går ret hurtigt, så jeg når desværre ikke altid rigtigt at nyde tøjet.

Om kæresten
Jeg var sammen med min nuværende kæreste on and off, fra jeg var 15 år, til jeg var 20 år. Derefter var vi ikke sammen i tre år, men nu er vi altså kærester igen! Jeg kan mærke, at det er det rigtige for mig - det er lidt ligesom at komme hjem! Det er fedt, at vi kender hinanden så godt, og vi har samme vennekreds fra gymnasiet. Der er ikke så meget, der skal forklares. Man ved det simpelhen, når man har fundet den rigtige! [faktaBox]

Om »2900 Happiness«
Det er så fedt at lave! Vi er én stor familie og er sammen i lange, intense periode - tit op til 12 timer om dagen. Når vi optager, er det som at være inde i en boble - en helt fantastisk, men også hård oplevelse. Vi får at vide fra uge til uge, hvornår vi skal møde og filme. Så jeg kan aldrig rigtig lave aftaler - det er lidt irriterende nogle gange.

MestLæste