Chrissy_John_familie
Kendte

Chrissy Teigen og John Legend deler første billede som familie på fem med alle i matchende outfits

Af Rose Maria Boelsmand 21. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix
Billedet blev taget på Valentines Day og oser af kærlighed.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Chrissy Teigen og John Legend fik den bedst mulige start på 2023.

De kunne nemlig byde datteren, Esti, der slutter sig til Miles på fem år og Luna på syv, til verden den 13. januar.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Parret delte nyheden om familieudvidelsen med et post på Instagram, der viser de to store søskende møde deres lillesøster for første gang. Og det er helt bedårende.

Legend fortalte umiddelbart efter fødslen af baby Esti til WSJ Magazine, at han og Chrissy havde været i tvivl om, hvorvidt de to store børn ville tage godt imod deres lillesøster. Men den tvivl, fortæller han, blev gjort fuldkommen til skamme, da hun kom til verden.

”Vi var ikke helt sikre på, hvordan de ville reagere. Jeg synes de virkede lidt jaloux da (Chrissy) var gravid. Men så snart Esti kom ud, eksploderede de med kærlighed og glæde, og de er så omsorgsfulde og kærlige mod hende. De vil holde hende og kysse hende, og det er meget spændende.”

Og med præcis en måned og en dag på bagen kunne lille Esti altså fejre sin allerførste Valentines Day omgivet af sine søskende og forældre. Og det blev naturligvis foreviget med bravour.

Hele familien stillede nemlig op til et familieportræt i farvekoordinerede outfits (rød, hvid og lyserød), og resultatet er ikke til at stå for.

Begge forældre postede billedet på deres respektive Instagram-profiler; Legend med teksten ”Havde de bedste dates til Valentines Day i går aftens” efterfuldt af en række røde hjerte, mens Teigen, tro mod sin humoristiske natur skrev: ”Undskyld brækklatterne!! Vi gør det så godt vi kan herovre lol”.

Læs mere om

MestLæste