Kendte

Cecilie – Jeg vil gøre alt for at se One Direction

Af Stine Nielsen 8. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der opstod en masse ballade, da Morten Resen gav 15-årige Cecilie en One Direction-billet i Go’ Morgen Danmark. Men Cecilie elsker drengene så højt, at hun ikke kunne takke nej.

Da Morten Resen lovede en tårevædet Cecilie Lauridsen en billet til One Directions koncert i Forum på fredag, skabte det stor debat og mange negative kommentarer på facebook, fordi Cecilie allerede har set drengene i London og i Herning. Men det stopper ikke Cecilie fra at tage til koncerten, hun er nemlig Directioner med stort D og vil gøre alt for at se drengene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Læsernes blog - Jeg dansede med One Direction

- Da jeg begyndte at græde, var jeg meget træt. Jeg var bange for, at jeg aldrig skulle se dem igen, for jeg elsker dem så meget, siger hun til Vi Unge.

- Jeg føler, at jeg vil gøre alt for at se dem, også selv om jeg har set dem to gange. Især efter jeg har fået støtte fra mine venner, forældre og lærere.

De bedste timer i mit liv

Det betyder dog ikke, at hun ikke er opmærksom på den negative respons, som der er kommet. Og hun vil også gerne undgå flere negative reaktioner.

- Jeg håber lidt, at der ikke er nogen, der genkender mig til koncerten. Jeg er lidt bange for, at de vil komme op og sige til mig, at jeg ikke fortjener billetten, siger hun.

Cecilies koncertoplevelser har betydet enormt meget for hende, derfor er koncerten på fredag også supervigtig. Som en dedikeret fan betyder den mindste kontakt til drengene nemlig alt.

- De timer, jeg har set dem i, har været helt utrolige og de bedste i mit liv nogensinde, fortæller hun.

Læs også: One Direction i Herning - En stjerne til hver

- Inden koncerten interviewede jeg Camryn (som varmede op for 1D, red.). Det var også helt utroligt, at hun havde rørt ved dem, snakket med dem og ser dem hver dag. Det var meget specielt.

Ville også være jaloux

Til de piger og deres forældre, som har været hadefulde i deres kommentarer, vil Cecilie gerne sige dette:

- De skal vide, at det ikke var min mening at begynde at græde, og jeg kan sagtens forstå dem, som er blevet jaloux. Det ville jeg også selv være. Men hvis de havde fået muligheden for at se drengene igen, tror jeg heller ikke, de ville have kunnet sige nej til det.

Læs også: Fangirls og flashmob til One Direction-koncerten

Ville I kunne sige nej til en 1D-billet?