Kendte

Carly Rae Jepsens mystiske kompas

Af Benedikte Brix 19. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Carly Rae Jepsen har altid et særligt kompas med sig. Men hvad er det, der er så specielt ved det? Find ud af det her.

"Call Me Maybe"-sangerinden, Carly Rae Jepsen, går aldrig uden for en dør uden sit særlige kompas, som hun har fået af kæresten, Matthew Koma.

Læs også: Carly Rae Jepsen kåret som Rising Star

- Den absolut mest sentimentale ting, jeg har på mig, er et kompas, som min kæreste har givet mig. Det viser mig hjem, fortæller Carly Rae til Us Weekly.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 27-årige sangerinde har også altid lidt guf med sig sammen med kompasset.

- Jeg har en ting for vingummibamser og mærkelige vingummier med citron- eller chokoladesmag. Det er så lækkert, siger stjernen.

Læs også: Carly Rae Jepsen elsker fyre med selvtillid

Carly Rae Jepsen har stor succes, men før hun blev både rig og berømt, måtte hun betale sit band med mad i stedet for penge.

- Det er meget surrealistisk for mig nogle gange, fordi jeg tænker måske to år tilbage og sammenligner min karriere dengang med den, jeg har nu. Første gang jeg turnerede rundt i Canada, foregik det i en minivan sammen med de drenge, jeg spiller på stadioner med nu, fortæller Carly Rae og fortsætter:

- Jeg betalte dem med hjemmelavede middage, fordi det var det eneste, jeg havde råd til, og så skyndte jeg mig til mit merchandise-bord bagefter for at sælge T-shirts.

Læs også: Carly Rae Jepsen ventede med dating

Har du også noget specielt, som for eksempel et kompas, som du altid har med dig?

MestLæste