Kendte

Cara Delevingne og Ashley Benson er blevet gift!

Af Anna Løwe 5. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Som flere andre kendispar har Cara Delevingne og Ashley Benson holdt deres bryllup hemmeligt i et stykke tid, men nu er det altså blevet afsløret, at parret er blevet gift.

En af verdens mest populære og succesfulde modeller og senere skuespiller, Cara Delevingne, er blevet gift med sin skuespillerkæreste, Ashley Benson. De to mødte faktisk hinanden under optagelserne til en film, hvor de spillede overfor hinanden. Og siden da er det gået virkelig stærkt med de to.

Man ved ikke heeelt, hvor længe de har været sammen, men de bekræftede rygterne om deres forhold i juni 2018. Og rygterne om, at de måske var blevet forlovet, startede tidligere på denne sommer, og de er altså også blevet bekræftet nu. De blev gift tidligere på året i Las Vegas i ægte amerikansk stil – af Elvis. De havde inviteret en lille håndfuld gæster, blandt andet Joe Jonas og Sophie Turner, der også selv blev gift for nyligt. Begge piger var klædt i sort, og Ashley bar brudebuketten.

Læs også: Cara Delevigne bekræfter forhold med Ashley Benson: Hun har vist mig, hvad ægte kærlighed er

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Cara Delevigne har længe været meget åben om, at hun er biseksuel, og hun kæmper for lige rettigheder for alle mennesker uanset, hvilken seksualitet, man har. Vi synes, Cara er SÅ sej, og vi ønsker både hende og Ashley et kæmpe tillykke med brylluppet og hinanden!