Kendte

Cara Delevingne: Jeg glemte, hvordan man er glad

Af Stine Kærsgaard 11. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow, det er virkelig et ærligt og meget personligt brev, som Cara har skrevet.

I et brev, som Cara Delevingne har skrevet til magasinet Time’s Motto, fortæller hun nu meget ærligt om alle de ting, som hun synes, der var vildt hårde ved at arbejde som model.

Cara beskriver først og fremmest, at hun fik dårligt selvværd, fordi hun var lavere end de andre modeller, og at hun derfor søgte bekræftelse fra alle mennesker hele tiden. Cara indrømmer også, at hendes lave selvværd havde alvorlige konsekvenser:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Cara Delevingne forklarer vanvittigt interview

- Det endte med, at jeg helt glemte, hvad det vil sige at være glad og succesfuld. Jeg tror, det hele stammede fra en meget dyb følelse af, at jeg gerne ville have, at folk skulle kunne lide mig.

I brevet skriver Cara også, at hendes meget travle skema gjorde, at hun slet ikke værdsatte sit liv godt nok – og at hun faktisk har fået mere succes, efter hun har lært, at succes ikke kun er relateret til arbejde.

- Det har taget tid, men nu har jeg indset, at arbejde ikke er alt, og succes er mange ting, skriver Cara og fortsætter:

Læs også: Cara Delevingne falder på toilet

- Jeg er begyndt at være mere åben, og nu ser jeg på ting med en barnlig nysgerrighed. Jeg er begyndt at lave flere af de ting, som jeg elsker. Og det gør faktisk, at jeg klarer mit arbejde endnu bedre.

Det lyder virkelig som om, at Cara har fundet sig selv og ved, hvad der gør hende glad. Hvor er det skønt, at hun deler ud af sine tanker og erfaringer, så hun kan hjælpe andre.

Se de sejeste facts om Cara i galleriet her:

DesejestefactsomCaraDelevingne

Foto: All Over og Instagram

MestLæste